Valborgspubrundan

Ska snart bege mig ut på årets valborgspubrunda. Valborgspudrunda? GOOGLE IT!


livet i korthet



De e bara jobb å jobb å jobb

Förut tyckte jag att jag inte hade tid att andas. Då är något fel. Nyligen hade jag 9 examinationer på en vecka. För er som studar på universitet fick säkert en hjärtattack av att läsa det där och för er som inte går på universitet kan jag säga att nio examinationer på en vecka är som att bli tvingad att hetsäta getpiss. Inte det goaste.

Men nu är det över. Jag kan åter andas och har återigen insett att med god planering klarar man allt OCH att man faktiskt måste ge sig tid till att VILA. Jag har alltid haft för stora krav på mig själv och det är väl egentligen inget fel med att sätta höga mål. Men om vägen dit betyder att ens hälsa hamnar i farozonen är det faktiskt dags att drastiskt ändra på saken.

Jag har nu börjat praktisera på en högstadieskola igen. Nu är jag tillbaka för att undervisa i idrott. Igår kom jag och min handledare fram till att jag på egen hand ska planera för två veckor framåt. Resterande veckor avvaktar vi med. Förstår ni hur svårt det egentligen är att planera lekioner som ska syfta till att vara kunskapsframkallande? Vi styrs visserligen av kursplanen, men allt  är så abstrakt och har man inte någon fantasi och goda ämneskunskaper är man i stort sett körd.

Jag började på GIH i januari i år, och visst har jag fått lite tips därifrån, men i övrigt... HUR går man tillväga? Så därför undrar jag om det finns någon där ute som har tips på vad som är ROLIGT men också framkallar någon typ av kunskap (allsidig rörelse, kondition, styrka, koordination etc) inom ämnet idrott och hälsa?

Over and out


Dagens systerskämt

Anna: Elin vad var det för typ av TV som ni hade i USA?
Elin: ööhh LCHF

Smart syrran. En riktig diet-tv ni måste haft




RSS 2.0