Kärlek

Jag hade en intressant diskussion igår med en nära vän till mig (hon med brösten för er som fattar). Vi båda har två olika syner på begreppet kärlek, vad det är och vad det har för betydelse. För henne är det något hon längtar efter och för mig är det gärna något jag springer bort ifrån. Det fick mig att undra varför?

Eftersom det inte riktigt finns en allmän definition av begreppet "kärlek" skulle jag vilja påstå att det är något individuellt. Något som ser olika ut för olika personer. Det måste det vara. Varför skulle annars alla sjunga om det på olika sätt? Göra filmer om det på olika sätt? Längta efter att få uppleva det? Och framförallt, varför skulle människor annars göra galna/hemska/ eller helt otroliga saker p.g.a känslan man får av det?

Så är kärlek något bra eller dåligt? Eller är det ett ämne som är omöjligt att diskutera? Jag undrar bara varför jag känner en sak, när min vän känner en annan sak? Sitter det i personligheten eller kanske hur man har uppfostrats? Både hon och jag avslutade varsin relation ungefär samtidigt och sen dess har jag aldrig försökt mig på att tycka om någon annan. Jag hatar att prata om känlsor och annan skit och vill absolut inte veta av om jag är omtyckt av någon. Det gör mig bara arg. Hon däremot har hållt humöret uppe och sänkt garden för att låta någon annan komma tätt inpå om tillfälle ges. Betyder det att jag är skadad eller att hon tar för lätt på vad kärlek egentligen är?

Ja menar, kärlek får oss att göra jävligt dumma saker ibland. Vissa till och med dödar p.g.a den smärta de känner vid obesvarad kärlek. Det kan fostra oss till att bli väldigt bittra och aggresiva människor, så varför ens längta efter att få falla så hårt för någon när man ändå bara blir en helt annan människa?  Men samtidigt får jag väl erkänna att jag sett vänner som aldrig varit mer lyckliga än när de är i ett förhållande och pga det även blivit bättre medmänniskor.

Så vad fan är kärlek egentligen? Är det något som styr våra val i livet? Eller något som kan ses som en bonus i livet? Måste man uppelva kärlek för att känna sig som en riktig människa? Eller kan man gå igenom livet utan att uppleva allt som kärlek innebär? Hade det varit bättre om ingen kände något överhuvudtaget?


Om kärlek är lycka, är hon min kärlek


Allt händer fan mig nu!

  • Min äckliga jävla skola har slutat med att erbjuda "Idrott och hälsa" som andra ämne. Jag ligger nu i krig med allt och alla på Stockholms Universitet och Gymnastik och Idrotthögskolans institutioner för att rättvisa ska skapas!
  • Eftersom jag kanske måste ta studieuppehåll måste jag bege mej ut på jobbjakt. Igår var jag på rekryteringsdag för två nya Scandic Hotell som ska öppna i Stockholm. Gick väl sådär
  • Jag fick bara tillbaka 990 kr på skatteåterbäring= inga nöjen för mig i sommar. bara jobb jobb jobb!
  • Idioterna på barnmorskemottagningen vid gullmarsplan "slarvade" bort min bokning i måndags så nu får jag vänta ytterligare en vecka på att göra det där jävla ingreppet. Plus att jag måste göra om i mitt redan fullproppade schema.
  • Jag är fortfarande sjuk. Det var väl naivt av mig att tänka att hostan skulle försvinna efter tre jävla veckor. På måndag börjar jag vecka nummer fem av konstant hostande.
  • Träningen har självklart blivit lidande. Men eftersom jag MÅSTE träna två dagar i veckan i X antal veckor har jag ändå pallrat mej dit för att töntpowerwalka i femton minuter. Känner mig som dom där fjortishororna som går till gymmet iklädda "snyggkläder" och är så pass uppsminkade att man blir lite fundersam över ifall de tror att de är på stureplan eller ngt. Va fan gör ni där? seriöst?
  • Jag har ingen ork till ngt längre. Igår kväll bestod t.ex min kvällsmat av ett jävla ägg. .... ÄGGÄGGÄGGÄGG!

Får inte nog


Det ända jag lyssnar på just nu. Om jag fick vara med i en sådan här video och spöa upp ngn hade jag varit mer än nöjd.

Köss häj

two weeks baby!


Köttmarknad

Har nyss återhämtat mej från sittningen i måndags. Temat var köttmarknad och man kan nog säga att fölket hade gått in för det. Det hängde bacon på toaletterna och lite här och där bland annat. Sen fångade dem in några personer från alla klubbmästerier och sålde dem senare som boskap. Vår lilla sparta såldes för nio öl och en nubbe. Undrar om hon drack upp allt?



Påminn mig om att det aldrig går att säga att jag och Jennie ska ta det lugnt. Slutar alltid i fölla ändå

Fail

Jävla sopor på Barnmorskemottagningen! Dom hade "slarvat" bort min tid igår så ja blev aldrig uppsprättad. Får vänta en vecka te. FAN!

17 dagar!


Idag blir jag uppsprättad

Tror jag seriöst håller på att svimma av snart

Va skulle du göra om du fick vara diktator för en dag?

Oj oj oj! Om ja fick bestämma för en dag och dessutom veta att resultatet av mina val håller i sig finns det mycket radikala åtgärder jag skulle ta vid!

*Förbjuda rökning! - Japp. Du luktar bara skit och förpestar luften för oss andra.

* Sätta viktgräns på snabbmatsställen - Det här kommer jag säkert få skit för men väger du 150 kilo äre inte meningen att du ska sätta i dej mer flötmat. Förutom att du riskerar att dö tar folk med fetma bara upp onödig plats på sjukhusen.

* Hårdare straff för våldtäkt/mord etc - Haru döat en människa med flit ska du fan inte få chans att leva ditt eget liv. Den enda plats du är värd att befinna dej på är bakom galler.

* Bötfälla dem som skräpar ner och inte tar upp hundskiten efter sig! - Jag är så trött på att se människor som skräpar ner överallt. Det är inte så jävla jobbigt att slänga det där pappret i en papperskorg som står 20 meter ifrån dej. Skärpning!

* Sänka biljettpriset på SJ resor- alla snackar om att allt numera ska vara miljövänligt, att man ska åka kollektivtrafik och blablabla.. Hur jävla lätt är det att göra det när priserna är så pass höga att det lönar sig mer att ta bil?

Jag tror folket skulle störta mig efter en dag. Men ändå.. kul hade det varit


18 dagar kvar



Jag förstår inte hur jag faktiskt lyckats klara mej i nästan två år utan dej. Tacka skype!!

You just got toothfaced!




MUHAHAHAHAHAHA!

Dagens hatobjekt

Och dagens hatobjekt är fjortisrökare. Sånna där små snorungar mellan 13-16 som tror att det är skiiiiiiiiiiitcoolt att fejkblossa ett paket cigg om dagen. Var på gullmarsplan idag och där stod dem. En drös på sex person, alla med en cigg i käften och försökte se balla ut.

Jag och Jennie (som var med mig) försökte ge dem dödsblickar men ingen verkade ta åt sig. Så då började vi diskutera istället om dessa fjortisar

Jennie: Haha, det är jag som kommer skratta och dansa på deras gravar sen!

Just det! Säg nej till cigg! du luktar bara skabb och kommer se ut som en läderväska!


Säl utan gränser

Jag är klumpig, glömsk. klantig och tänker helt enkelt med röven istället för hövet alltför ofta. Detta har resulterat i att Mr.M för några år sedan gav mig namnet säl. Just då fick ja namnet eftersom jag hade en ovanlig metod för att ta mig ur sängen. Något som inte han uppskattade eftersom jag varje gång råkade knäa honom på sina käraste ägodelar. men men...

Nu senare har jag insett att mänskan fan hade rätt. Jag är faktistk en säl. Jag går in i väggar, kanter till och med stenar. Jag ramlar på mina egna fötter och likaså andras fötter. Jag kan inte hålla koll på något eller hör tamejfan inget heller. Mina vanligaste ord (förutom Kötthöve) är nog "Va" "vart fan la jag den nu då" "nej inte igen" "AJ!". Jag har därför börjat se ett sälmönster. Om jag inte kan gå ordentlig eller se ordentligt kan jag omöjligt klassificeras som en normal människa. Min kropp har bevisat att jag är ett vandrande blåmärke.

Jag är SÄL SÄL SÄL SÄL SÄL







säl


SLUTA KÖR ÖVER STUDENTER!!

Helvete va arg jag är nu!

Det visade sig att de som är ansvariga för bytet av ämnet "idrott och hälsa" från SU till GIH har "glömt att diskutera hur man ska göra med de elever som vill välja idrott och hälsa som andra ämne". Så nu när jag ringde och ville få svar på mina frågor kunde hon inte ge mig några eftersom inget ännu är bestämt.

Så vad har jag för möjligheter?¨

* Jag kan hoppa av skolan och förlorat två år av mitt liv och på köpet fått feta studieskulder att betala av som tack.
* Jag kan ta studieuppehåll och VÄNTA på att idioterna bestämmer sig för hur utbildningen kommer att se ut. vilka kurser och program som kommer att erbjudas. (Men- chansen finns att detta inte händer)
* Jag kan helt enkelt välja ett annat ämne. Ett ämne jag inte vill ha och leva som en deprimerad människa de sista åren under min utbildning.



Nu äre krig!

Har precis blivit informerad om att "Idrott och hälsa" inte går att välja som andra ämne för studenter på Stockhoms Universitet?

Varför? För att det ämnet har flyttat till GIH (Gymnastik och idrottshögskolan) vilket gör saken väldigt problematiskt tydligen.

Jag är sååååååååååååååååå nära att få psykbryt och köra en Britney genom att raka av mej allt hår och leva ologiskt en tid framöver!

Det kaaaaaaaaan finnas en chans att det går att välja till våren 2012, men då måste jag ta studieuppehåll vilket jag inte är så pigg på. Dessutom är det ingen garanti att det går att välja. Så nu väntar jag på att klockan kan slå halv så att jag kan ringa kärringa på GIH och förklara krig om inte hon fixar så att det går att välja. Annars tänker jag se till så att hon blir personligt ansvarig för avbetlaningen av mina studieskulder jag lagt på mig under de två år jag studerat!

Att vara eller inte vara?

Frågan är om det är värt att ens fortsätta?

Förbjudna tankar

Är det bara jag som ibland tänker helt omoraliska, ologiska eller helt enkelt fruktansvärt störda tankar?

Jag sitter just nu på ett seminarium och är sjukt okoncentrerad dels på grund av att seminarieläraren har en brytning som gör det omöjligt för mej att ta henne på allvar i vissa situationer. Så därför vandrar tankarna vidare. Jag inspekterar alla mina kurskamrater som för det mesta sitter och lyssnar på vad kärringa har att säga. Då slår det mej. Vad skulle hända om jag ställde mej upp på bordet och la av en äkta "gustafsson-rap"? Eller om ja bara skulle skrika rakt ut och få psykbryt? Eller låtsasprutta och högt skylla på min kompis Tila som sitter breve?

Det stannar inte där. Ofta när jag är ute händer det att jag stör mig på vissa saker. Såsom barn som sitter och gråter på restauranger och föräldrar inte gör ett skit. Då kan jag inte sluta att tänka på vad som skulle hända om jag gick upp och gav ungjäveln en käftsmäll. Jag vet inte vad som är mest intressant att veta. Ifall ungen skulle bli tyst, eller om föräldrarna skulle starta ett krig med mig?

Jag har mer störda tankar i mitt huvud, men avslöjar jag dom finns det en möjlighet att det resulterar i att jag blir tvångsomhändertagen och inlagd på psyket. Det enda jag kan avslöja är att jag inte tänker utleva mina fantasier. Jag undrar bara helt enkelt om det finns fler som tänker som jag?


Varför inte gå in på en toalett och hälsa på den trevliga personen som sitter där?

Flickor.. föds dem?

Sitter med min Hagaman och kollar på bebisbilder

Jennie: Åh sikken sötnöt. Äre kille eller pojke?
Jag: eeeeehhh flickaaaaa?

ÄLIN

22 dagar kvar


Kommentarer

Dessa kommentarer. Jag uppskattar verkligen de människor som lägger tid till att kommentera mina inlägg. Men hur ska jag kunna besvara det ni efterfrågar eller undrar om när ni inte skriver vilka ni är?

Säg nej till att vara anonym!

Köss häj!

En pub för alla!

Som studernade hinner man knappt ta ett nytt andetag innan nästa kurs påbörjas. Idag var startskottet för "specialpedagogiska utmaningar i en skola för alla". Idag tog det det cirka fem timmarna för lärarna att förklara att vi studernade ska veta hur den specialpedagogiska verksamheten ser ut i vår VFU skolor och vilka problem man kan stöta på.

Min tanke flöt direkt vidare till andra saker. Såsom att jag och min finfina vän Tila skulle till pub Bojan direkt efter. Där kan vi snacka om en pub för alla!

Så dra på dej byxera och kom hit!

SKÖL

Med plåster i pannan

Jag har krigat med mig själv i två veckor nu, men idag kan jag officiellt säga att JAG ÄR TILLBAKA! Ingen mer hosta ska få stoppa mej, ingen praktik, tenta eller stenvägg! Sätt bara ett plåster på pannen och jag är som gott som ny.

Dagens irritationsobjekt är mobiler. Alltså jag kan inte säga att jag hatar mobiler och att dom borde utrotas. Men vad jag anser att alla jävla "utvecklare" (eller vilken officiell titel det är på er nördar som utvecklar mobiler) bör ha i åtanke är att en mobil inte behöver internet, kamera, Gps, spel och annan skit som gör att man blir totalt asocial. Bara det går att ringa på skiten, skicka sms och möjligtvist lyssna på musik så är det braaaaaaa så nej. Nej tack till mer tack.

Det här är vad mobilerna har gjort med oss:

Ex ) Du sitter hemma eller någon annanstans och hare gött. Det plingar till i mobilen och du läser i ett sms du precis fått från en kompis som lyder följande: "Hej! Vad gör du?"

Sånt där gör mej fullständigt GALEN! Varför inte bara ringa upp och fråga vad jag gör? Ofta jag svarar tillbaka "Hej hej, just nu sitter jag i soffan och kollar på femmans nya satsning av 'Hur man ska göra för att få tummen ur röven'. Bredvid mig sitter Åke som förvandlats till ett skabbluder som inte kan sluta pilla sig i naveln. Ganska ofräsht faktiskt med tanke på att han brukar odla sina konkelbär där. Men hur är det med dej då? Och framförallt. VAD GÖR DU DÅ?"

NEJ! Ja skulle inte tro det. Så gör mänskligheten en tjänst och banta ner ditt tjocka finger så att du faktiskt kan peta på några siffror på din mobil som resulterar i att du kan föra en normal dialog med dina vänner.

Tack Häj

JAG PRUTTAR PÅ DOM!

Jahapp, så vare dags för mig att välja mitt andra ämne för utbildningen. Tanken har alltid varit att jag ska studera idrott och hälsa så det föll sig naturligt för mig att äntligen få välja detta ämne till nästa termin.

Problemet är att det fan finns inte någonstans!!! Men min käre studievägledare säger att man ska kunna välja det men vet inte hur. BRA SVAR KÄRRINGJÄVEL!

Kul. Har nu studerat i snart två år och kan nu kanske inte fortsätta. Tack för dom skulderna!!!

New York!

Finally! Igår bokades biljetten. Påskhelgen kommer firas hos syrran i New York! Vi har huset för oss själva så förstå vilken lycka jag befinner mej i nu! Man vet aldrig vad vi kan hitta på! BAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!

Sen äre inte långt kvar tills elinpelin kommer hem heller. I början av juni får jag min efterlängtade rumskamrat som jag väntar på i nästan två år! JEEEEEEEEEEEEEJ!!!


Back from the dead!

Efter att ha hostat sönder mina lungor i en vecka känner jag nu att jag äntligen börjar bli frisk. I jämförelse med andra dagar hostar jag nu bara en gång i timmen vilket jag anser gör mig friskförklarad. Därför kan jag börja mitt liv igen så fort som möjligt. Helst imorgon. När jag säger att jag ska börja med mitt liv igen syftar jag på att gå tillbaka till gamla mönster. Såsom sjunga opera på dagarn när jag har tråkigt. Spela nintendo 64 en timme efter skolan. Träna inför beach 2011 (som jag egentligen säger varje år men aldrig uppnår) och smälla i mej fetmkt KÖTT!! ååhhh va ja har saknat min aptit. Nu har Georgina gjort ett träningsprogram till mig också så jag vet precis vad som är bra och inte bra. WOPP WOPP!

Planer framöver

  1. Om någon minns avslöjade jag att något nytt skulle hända med mej, något som faktistk håller i sig och som jag inte avslutar innan det är klart. Detta har fått skjutas upp p.g.a. min sjukdom men nu är jag back in buisness!
  2. NEW YORK! jaaaaa nu äre äntligen bestämt. Elin here I come. Jag tar mitt pick och pack och pissar på skolan och drar till syrran en sväng. Fick ut schemat för nästa kurs och som jag hoppades får vi påsklov. FAN va gött. Fast jag antar att tiden är reserverad till läsning, men HÄBLIVÄL! Ja ska leka maskbrottning me min fröken redig!
  3. Besök till slätta. Ja, med tanke på NY planeringen måste jag hem för att hämta en fet stor väska som jag ska fylla med enbart skit från staterna.
  4. Ja ska lära mig laga mat. Det har jag sagt sen jag lärde mig koka vatten.
  5. Min hemtensa ska lämnas in. Nu på fredag ska allt vara klart. Men ja är hyffsat nöjd redan nu.
Ha det bajs!

Frisk?

Näää! Men korv gillar jag iaf!




fortfarande sängliggandes

Ja jag är fortfarande död. Orkar absolut inte med ngt.

Ät kött å dö

häj!

Sjuk

Jag är sjuk och lättirriterad. Passa er

MUMIN ÄR LÄSARE!

Ikväll är det officiellt! Min Hagaman blir läsare. ÄNTLIGEN!!!!



Taggad!

Jag säger som mina kära igelkottsvänner! Jag är TAGGAD!

Lärarnas klubbmästeri

För er som är efterblivna är jag med i Lärarnas Klubbmästeri (LÄS) eftersom jag pluggar till lärare. Klubbmästeriet är underbart och helt stört på samma gång. En perfekt blandning helt enkelt.

Idag är det invigning för nya medlemmar. En stor fest som håller på i 24 timmar där dem invigda utsätts för tvister på plattan, irländsk julafton i humlegården, tequila race vid universitetet och andra lekad på bl.a. medborgarplatsen. Hela skiten avslutas med fölla på Bojan, en lokal som vi "Läsare" får hålla till på.

Så nu ska jag beställa min sista KEBAB MED SÖÖÖÖÖÖÖS på väldigt länge och pallra mej till tåget för att möta upp mina kära vänner i Stockholm. HA EN BRA LÖRDAG!



En mycket liten skara Läsare på Halloween 2010. Jag är cöla flaskan. HÖHÖ

Klassisk Rebecca kommentar

Sitter i bilen på väg hem från Skövde och diskuterar vår släkt

Rebecca: "VA fan! Ja kommer ju ursprungligen från pappas pung!"



Goer brud



Patetiska fittluder!

Det värsta som finns är ta mig fan när folk säger priset på sina varor eller kläder efter att man berömt dera senaste köp.

-"Sicken fin väska, ny eller?"
-"A det är den. Den kostade bara fem sex tusen"

VARFÖR känner ni att det är nödvändigt att säga vad skiten kostade? JAG BRYR MIG INTE! Hade jag velat veta vad det kostade hade jag frågat det.

Jag har olika teorier till varför dessa pengahoror måste säga priset på sina saker:

  • De är rika och dryga
  • Dem förstår inte att fem sex tusen faktiskt är fem sex tusen. Med andra ord är de blinda för siffror
  • Dem tror att man kan skita ut pengar
  • De förstår inte att man ska betala hyra och räkningar av sin månadslön.
  • De tror att dyrare saker utstrålar bättre liv.
  • De är dumma  huvet
Tack för mig!



"Kolla kompis! massa saker! Kalaset kosta 100000!! ja rik slampa!" ELLER INTE!

Mitt liv en saga

Jag färgade nyligen håret till en guldliknande nyans, och det var igår när jag gick omkring med en fläta som min manliga vän George påpekade för mig att jag såg ut som Trassel. Då slog det mej. Jag vill också ha ett hår som är magiskt eller ett hus gjort av godis eller kunna slåss mot fula och patetiska troll eller andra skabbiga varelser som anses onda. Jag vill ha ett liv som det beskrivs i alla sagorna. Ett liv där man faktiskt strävar efter att uppnå något bra.

Om man tar bort allt hokus pokus är det inte fullt omöjligt att bana väg för sin egna berättelse. Ja menar, har man ett mål, sin egna mening med livet, vad är det då som stoppar en? Jag sätter nya mål hela tiden eftersom jag aldrig riktigt kan bestämma mej för en sak. Ena veckan ska jag försöka hjälpa till att rädda miljön, andra veckan ska jag skänka pengar till de behövande och tredje veckan ska jag fokusera på mig själv och mina personliga mål. Mitt problem är att jag inte riktigt avslutar en sak förens jag påbörjar något nytt eftersom jag lätt tappar intresset eller inte har tillräckligt med finansiella tillgångar. En sak som genast bör ändras.

Mitt nästa mål är inget jag avslöjar för tillfället eftersom jag inte vill sätta press på mig själv. Men däremot kan jag säga att semestern är över. Imorgon åker jag tillbaka till Stockholm, och på måndag börjar saker hända.


Om ja får en hest och stilig karl på köpet vore det ju inte helt fel. KÖSS HÄJ!

Män äger

Fick ett sms om att min rumskamrat dammsög mitt rum idag. Snart är rollerna ombytta eller neutrala. Tack George:)

Finns fortfarande sånna här brudar?

Den som inte varit inne på min syrras blogg bör med omedelbart verkan göra detta. Hon är en mästare på att hitta störda människor på YOUTUBE. Senaste tillskottet är denna brud som uppenbarligen är hög på all möjlig skit som finns.




Efter två minuter säger hon något om att hon bara använder produkter från Björn Axen. Och det är väl hennes smak och så, men vet kötthövet att det är märket SYOSS som hon langar fram då?

 

Jag chansar på att hon blev tappat 105 gånger/dagen som bebis.


Billys! vägen till fetma!

Jävligt skönt med torsdag kan man tycka. Det är dagen innan fredag, helg och ledighet. Så för att göra det riktigt gött för sig sätter man sig i soffan efter allt spring för att koppla av lite. DÅ händer det. REKLAM REKLAM REKLAM! Den gör mej rent ut sagt KOKOS I NÖTEN! Speciellt när dem gör reklam för mat som borde TOTALFÖRBJUDAS!

Jag talar om Billys och all annan skit som man "lätt stoppar in i mikron och VIPPS så är maten klar på två minuter". RIKTIG MAT FÅR MAN INTE GENOM ETT KNAPPTRYCK! Man ska hacka, steka, värma och stoppa in det i ugnen! Ska människan vara lat? Är det det livet går ut på? NÄ! Gör man det går det bara utför! Jag avslutar med att låta bilden tala för sig själv.


Fel gossedjur

Jag vaknade upp klockan tre inatt över att ha dåligt samvete. Dåligt samvete för att jag hade somnat och tatt tag i syrrans gossedjur, Stampe, och kramat om den hela natten när jag istället kunnat hålla om det gossedjur jag hade när jag var liten. Jag tror det är ngt del på mej.

Sluta skapa nya kanaler!

Kanal 1,2,3,4, 4+,5,6,8,9,10,11 Canal+ Tv1000 och annan jävla skit som finns idag. Min fråga är enkel. VARFÖR? Är det meningen att livet ska gå ut på att sitta framför dumburken hela tiden eller? Inte undra på att människor är lata och låter livet passera förbi när det alltid ska finnas program som passar en nu för tiden.

Ja var barnvakt för ett tag sedan. Då roade sig ungarna med Iphone, playstation3, wii, dataspel, filmer och andra elektroniska inomhus aktivieter. Inte undra på att dagens barn ser ut som bleka lik när det enda dom gör är att sitta inne och jäsa framför all jävla "utvecklad teknologi som gör livet lättare". ÅT HELVETE MED DET!

Vad hände med att faktiskt sätta på sig ett par skor och gå ut och LEKA? Vet barn vad LEKA är eller hur man använder fantasin? Köp en jävla boll till ungarna och be dem "go nuts". Eller presentera dem för naturen. Du vet sån där grön sak man bl.a kan kalla skog? Där finns möjligheter för alla typer av fantasifulla lekar. Det finns även sånt som kallas sport. Genom sport får man kamrater och erbjuds möjligheter att utveckla egenskaper som faktiskt gynnar en i framtiden.

Jag menar inte att allt ska förbjudas, men snälla snälla snälla. Stäng av TV:n och datorn och se till att balansera livet med lite annan aktivitet som inte resulterar i att du blir en jävla soffpotatis!

Tack för mej!

Befinner mej i en cell

För er som tror att jag är död, det stämmer inte. Jag har bara blivit inslängd i en cell där dom torterar mej med att kittla mej under hakan och kastar bebisar på mej. Men alla kan vara lugna. Jag kommer att vara som ny på lördag.

PEACE!

RSS 2.0