Snabb uppdatering

Så här ligger det till. Inget har missat att det varit midsommar och den firade vi med med många drinkar. Det hela slutade med att Elin öppnade en pizzeria i tältet. Den enda kunden var hon själv men det är en annan femma. Jag hittade ett litet mumintroll vid brunn som var så söööööt så. Isac badade tills natten var över och Emma gillade verkligen den där bastun. Vid ett tillfälle besökta hon faktiskt Elins pizzeria men tog bara en barnpizza, sen var det nog för henne. Elin däremot visade prov på att hon minsann kunde käka allt.... och ge tillbaks det.

Eftersom jag är totalt LUSPANK finns det inte så mkt jag kan göra här i sthlm förutom gå ut och gå och sola och bada. Inte för att jag klagar eftersom ibland händer det att en liten magisk trollkarl dyker upp och hjälper en på traven. Som igår till exempel. Jag ligger och steker tillsammans med Madde Elin och Johan i Kista och hare gött. Vi har inget planerat utan bara ligger där och jäser som jag blivit fruktansvärt bra på. Så ringer Linnea och frågar om vi ska till grönan eftersom Håkan Bråkan ska uppträda. Först blir jag lite skeptisk eftersom jag bara har 38 kr på konton och ringer till mina finfina kompis Tina som jobbar där och frågar vad det kostar att gå in. Till svar får jag att jag och mina små vänner kommer in gratis på hennes entrekort. Som om inte det är nog. När hon väl slutat jobbat får vi lite fribiljetter att sätta sprutt på. Så en dag på grönan, med inträde + attraktioner kostade 0 kronor. Tina du ska ha en fetastor tackfest bara så du vet!:)

Vad jag ville få fram är bara att låter man sig vara spontan kan va som helst hända. Och det behöver inte alltid kosta något. 


Söt Slarvis med Söt Sussie

Elin skaffade flickvän och dumpade Stampe. Han var mkt upprörd och förkrossad

Jag fick ryck och målade om mina möbler. För att inte spilla färg hade jag inga byxor. mkt effektivt


Håkan Bråkan sjöng en sång för mej. Allt kommer att sändas på TV så ni också får ta del av det.

Lustiga huset. Sekunden efter missar elin att luften på marken blåser uppåt och hela hennes klänning flyger upp. Som små barnen tyckte det var jättekul att se hennes trosor.


Trollkarlen och sötnöten Tina i bakgrunden.

Tina visar hur ett riktigt träningspass ska se ut.


Nu äre soooooooool- HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄJ KAJ!

Back in Stockholm

Nu äre officiellt. Jag är tillbaka i sthlm och jag känner redan nu hur mina små irritationsobjekt dyker upp titt som tätt. Kan berätta om första exemplet. FJORTISAR PÅ CENTRALEN!... Ni är fula, dumma, högljudda, idiotiska, löjliga och framförallt... va gör ni för nytta när ni springer omkring och väsnas så förbannat mkt? Jag hörde en brud skrika "aaaaaaahhhh ja är så full att ja dööööööööööör ahahhaähähähäahhaaohohhohhaaa". Får ja bara fråga dej varför du dricker så mkt då? Har du dödslängtan eller haru inte förstått att man bara lever en gång?

Irritationsobjekt nummer två: alla jävla byggarbeten. Igår när jag och Elin kom till centralen med fem tons packning var självklart T-banan stängd. Så vi fick gå upp och gå över vasagatan för att komma till t banan. Men det är inte det värsta. Självklart finns det ingen hiss där så det tog la cirka fyra dygn för oss att komma ner för trapporna med våra tjocka väskor. ÅÅHHHH då var jag glad. Elin ser ju ut som en dam i nöd så hon fick självklart hjälp av en snäll liten herre. Ibland är livet rättvist... verkligen.


Nu äre hög tid för optimism! MOT FARSTA OCH STADIUM!


Hittade denna fjortisen på gatan. Hon var hungrig.

Elinyra

Mkt fokus på Elin nu. Men eftersom tösa varit borta i nästan två är känns det fullkomligt rätt att jag fetdissar denna blogg med mina i snitt tolv besökare per dag.

Vad som hänt i världens metropol stenstorp är att Elin fått träffa alla nära och kära som hon nu varit ifrån. Vi åkte till Tidaholm (som jag inte fattar varför någon vill bo i eftersom staden är lika stilla och tråkig som en död fiskmås) för att träffa mormor. Vi spelade kort och jag msåte säga att hon var otroligt grym då hon lyckades förlora alla omgångar då vi spelade "sjuan". Hon borde få en medalj för sina tappra försök mot en vinst som dock misslyckades..

För att fortsätta livshistorian tog vi med oss vitis (våran bil) till falsketa där vi mötte upp alla möjliga människor. Elin och jag fick för oss att göra mitt hår blont igen så hon slängde i en blekning och WIPPS såg jag ut som pippi långstrump. Medans elin och emma var förtvivlade över mitt "så fina hår" var jag ganska road av situationen och satte på mej en hatt istället. Erik tyckte jag såg sketbra ut och hoppades på att jag skulle starta en ny trend. Men istället tog jag mig till min moster som är frisör och visade upp mej. Hon tyckte jag var en mkt dum liten flicka som gjort så här. Men självklart hjälpte hon mig genom att trolla lite så nu ser jag inte så skabbig ut iaf. Medans jag ändå var där tyckte hon att mitt hår såg ut som sockervadds hår och frågade mej om hon fick klippa mej. Iaf det som var dött. Hajjemen sa jag och nu har jag lika kort hår som syrran. Så gåre om man inte besöker en frisör på två år. Bara så ni vet.

Igår ringde vi till erik elito och styrde färden mot panka, en skabbsjö med mkt grodyngel. Vi stekte i solen och spelade även då lite kort. Jag och Elin vann självklart där med i alla spel men Erik förtjänade däremot inte en medlaj eftersom han kastade korten på mej efter sin 2074097 förlust. What a way to take like a man Erik!
Senare på kvällen körde vi fest och altanhäng. Vi fick sällskap av emma och isac som sög i beerpong. Iförsig sög vi allihop men anledning kan ha varit att vi inte hade ngn pingisboll och istället gjorde en av aluminium? Mkt skum ide. undrar vem som kom på den?

En sak som är på tok för kul är att man kan umgås som vanligt fast man inte setts på så länge allihop. Måste bara säga hur underbara människor det faktiskt finns i Sveriges tråkigaste stad Falköping. Folket där gör det värt för mig att sitta på ett tåg i två timmar för att komma och hälsa på.

Ja måste ha kaffe nu lite sådär otippat så måste dra mej. HARE


Så här ser jag ut nu. Tack Elin för att du fångade mina bävertänder så bra här.

Börjar nästan bli som en tradition att vakna upp i Emmas soffa

Den efterlängatde Stampe!


Varför envis svenskar med att överdriva på ALLT?

Juni 2011. Studentes tas i hela landet. Vad brukar man se? Plakat på alla elever antingen som stora eller som små. En bild som ska vara ROLIG att titta på.

På aftonbladet fann jag precis ett jävla kötthöve som polisanmält en studentskylt som barnporr för att bilden visade en barnunge som sitter och plaskar i en barnpool i kanske 1 års åldern. Min fråga är VARFÖR?

Själv hade mina förädrar en bild på mej när ja visar fjösa mitt på stora torget i falköping. Inte fan blev jag anmäld. Varför har vissa människor inget bättre för sig än att bara sitta och hitta fel ÖVERALLT!!!!

Sex, inte okej i kortspel

Idag besökte jag och Elin våran mormor. Vi sitter och spelar kort och allt är bra. I kortspelet som vi spelar krävs det att alla vet vad alla andra deltagares lägsta kort är, så att man vet vem det är som ska få börja. Så här lät det då:

Mormor: Va haru?
Elin: sex
Mormor: haru? Jaha,, då kan vi ju inte fortsätta

ELIN = Svensk tjej idag

ÅÅÅHHHH så det pirrar i kroppen. Jag har kanske sovit två minuter och sju sekunder inatt. Det har helt enkelt inte gått. Jag har legat och tänkt på ELIN ELIN ELIN ELIN!!! För nu är dagen kommen! Efter nästan två år ska hon ÄNTLIGEN FLYTTA HEM TILL MEJ!!!!!!

Vissa kanske tycker att jag överreagerar eftersom det "bara" är min syster. Men HEPP så fel ni har. Hon är meeeeeeeeeeeeer än så, vilket de flesta som känner mej redan vet om. Hon är den person jag måste ha hos mej för att fungera korrekt. Hon är verkligen min bästa vän!


sandäsandoäsandsäan nu måste ja försöka sysselsätta mej med något för exakt 9:30 landar kvennan på arlanda!

HÄRÅÅÅÅÅÅÅÅ


Och där försvann värmen

Det var några finfina dagar som nyligen rullade förbi. Men ja kan säga att ja på ett sätt är glad över att det är lite kallare då det blir lättare att springa ute. Trodde seriöst att jag skulle andas ut lungorna häromadaaaaaaaaaan. 

nåväl.
Denna dagen får gärna gå jättefort. För imorgon kommer ELIN HEM!!!! Det är knappt att ja vågar tro att det är sant.

nu måste jag förbereda mej! tjoff!

Jag mår så jävla bra...

När jag vet att det finns sånna här människor ute i världen



Jag lever

men jag har också ett liv. Datorn är inget jag prioriterar nu när vädret är WUNDERfÛLL

RSS 2.0