ja säger bara...

SOMMARLOV!

16


S J U T T O N D A G A R


YES

Fortsättning på "Dick in a box" och "motherlover".... Here comes 3-way!


Lonely Island

Alltså ja kan verkligen inte sluta titta på detta. Om du känner någon som behöver muntras upp, sätt på några videor från lonely Island. KÄRE BAAAARN


Lonely Island

Alltså ja kan verkligen inte sluta titta på detta. Om du känner någon som behöver muntras upp, sätt på några videor från lonely Island. KÄRE BAAAARN


Lite extra kärlek till er




sööööööööööta parenter man har

Från starka svenska vikingar till det här?


Shy Ronnie

Tänk om man vore Rihanna och fick leka med denna underbara man! Lonely Island in my heart!


Har jag humoooor?

Man kan filosofera, sporta, äta vara ute och göra många saker på en dag. Själv sitter jag och hittar på vitsar för att se om ja har en framtid som komiker.

Vad säger man om Britta som stack till sin knarklangare?

Hon "drog" iväg.

Word

Leave kungen aloooneeee!

Klassiskt Chris Crocker citat men så fåre bli.

Ja förstår att journalister har ett liv de måste försörja genom att skriva artiklar om skit hit och dit. Men att smutskasta kungen HELA JÄVLA TIDEN?! Kan ni inte bara lägga av? Mänskan har under hela sitt liv varit en offentlig person för Sverige och även utanför Sveriges gränser. Är det egentligen någon som kan sätta sig in i det? att människor nästan vet allt om en? Om man gör ETT ENDA MÄNSKLIGT MISSTAG blir det debatter kring att han måste abdikera eller liknande?

Ja är nästan säker på att ALLA människor har skelett i garderob, så vad gör det så oetiskt att vår kung har det? OM han nu har det? Om han nu var på strippklubb när han var ung som det så mkt pratas om, vad fan gör det egentligen? Inom svensexor är det ett traditionellt tema att fulla män går och ser på nakna kvennor som så äckligt gnider sitt fett mot strippstångar. Varför är det OKEJ?

Varför skriver ni inte om alla de intäkter kungaparet faktiskt drar in för Sverige? Om alla de BRA saker dem gjort för vårt land? Nej nej, inom Sverige fokuserar man på att gräva fram skit om allt och alla. SÅ JÄVLA TRAGISKT!


rojalist javisst!


Gällivarehäng

Jag förstår att killar inte vill att byxorna ska sitta skittight på dem. Men att ha så pass löst sittande brallor att dom hänger vid knävecken är bara löjligt. Det ser ut som du har bajs i byxan eller gömmer en liten iller där.

Tycker ni det seriöst är snyggt? Jag skulle hemskt gärna vilja träffa dem tjejer som anser att brallor vid fötterna är "dösixigt assåååå". Är ni allmänt dumma idioter eller tror ni att det kommer att bli nästa stora modegenombrott?

Varför inte bara slänga av er brallorna och gå omkring i kalsongerna? det hade sannerligen varit en bättre fröjd för ögat än att se den där bajspåsen hänga mellan bena.

Skärpning!



Titta!! där är den.. ILLERN!


C Uppsats

Om det är någon som har några kunskaper om hur man skriver en C-uppsats får gäran kontakta mej.
Jag vet INGET om detta. Varken hur man ska skriva, vad man ska skriva om eller hur man ska gå tillväga.

HJÄLP

THREE WEEKS BABY!


Nu äre slutkrigat för dej unga dam! Dags att komma hem och leka säl med mej!

NEDRÄKNINGEN HAR BÖRJAT!

23 dagar kvar tills elinpelin befinner sig på svensk mark! SOM JAG HAR LÄNGTAT! nästan två år för att vara bestämd.

Vad som kommer att ske är att hon anländer tiiiiiiiidigt på morgonen 10 juni. Troligtvist kommer vi (jag och min familj) stanna i sthlm över helgen för att sedan bege oss ut till bonneland som mina små dryga sthlms-vänner kallar det. Där kommer vi då vara på obestämd tid MEN vad som är säkert är att det blir STOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR fest för denna underbara kvenna den 18 juni hemma i SCHTEEEEEKSTORP. Så håll den dagen öppen för er som känner för att träffa na!

detta kommer att ske i traditionell anda med grill chill och pill på vår altan. SÖGEN? give me a call

KÖSS









Mitt rosa armband

Förvånas inte över att jag i fortsättningen kommer att ha på mej ett rosa armband. Det är en mkt finfint liten sak jag fick när ja nu fyllde år. Mäter avstånd och grejer. Vilket leder till nästa punkt.

JAG ÄR PANK... och eftersom jag är just pank kommer mitt traditionella festande dras ner denna sommar och därför måste jag fokusera på ngt annat för att inte bli galen. Och det är där mitt lilla armband kommer in. Träningen har jag redan börjat med och därför hoppas jag på att ingen lockar över mej på andra sidan så ja förstör min så fina målsättning jag satt upp.

Tack på förhand och skit er i näven


Tjugotre år!

17 maj är över vilket betyder att jag officiellt är 23 bast. Får tacka hela Norge som firade mej och alla mina 134 vänner från facebook som skrev igår. Likaså får man ju säga tack till all den skönsång jag fick. Sandra, Emma, Jennie, Marcus och Mormor. Ni är oslagbara!

Jag fick många "grattis nu äru tant" gratulationer igår. Vadå tant? Ska det skrämma mej eller vad är grejen? själv tycker jag 23 är ingenting. Jag får bara tacka för att jag inte blivit senilare (något som syster dock säger emot).

Det enda jag känner med att bli äldre är att alla andra verkar gå vidare till nästa steg i sina liv mycket snabbare och lättare än vad jag känner att jag kan. En del skaffar barn, förlovar sig eller flyttar ihop. Varför har inte jag en sådan stor önskan efter detta? Istället samlar jag på disneyfilmer och planerar vart jag och elin kan köra maskbrottning när hon kommer hem. Maskbrottning som i att två personer (eller fler) sätter på sig sovsäckar och knyter ihop dom så pass mkt att man bara ser ansiktena på varandra. och sen hoppar på varann och slåss tills den ena faller så pass många gånger att den måste ge upp.

Jag är 23 och DET är mina närmsta planer för vad som ska ske härnäst i mitt liv. En del kallar det gärna tragiskt. Jag kallar det A E W S O M E


Gött me kött vare i helgen också!


Ghetto names MF

Seriöst. ja. dör.

Klicka här

Mami 50 år

WEEEEEEEEEEJ Idag fyller min på tok för söta mor 50 år. Vi har (än så länge) tre champagneflaskor, tre tårtor och ett påfyllt barskåp. Kvällen kommer bli galen!



Party helgen begins

Då vare dags att återigen fira en 50 åring! Förra året blev det champagnde och tågresor i Falkenberg. I år blir det av i Stockholm men vad som händer återstår att se!

Min fina mamma kan inte låta bli att städa. Fastän hon fyller år. Fyyyyyyyy! Att jag inte brås på henne mer?

Måste återgå till mitt vinglas. Det ropar på mej. KÖSS!


en trea för fyra

Jag minns när vi bodde sex pers i en trea. Inget att rekommendera tyvärr. Om man tittar tillbaka på det hela får man helt enkelt bara skratta åt det nu.

I vilket fall. Dalgränd har numera fyra inneboende. Och snart kommer en femte. Fast då förlorar vi George. dooh!

Elin kommer om en månad. Och då bor hela syskonskaran Gustafsson ihop plus sötsara! Jag tror ändå att det kommer bli på tok för roligt för redan nu gillar jag allt med det. Brorsan är kock, Sara matar mej med gudomliga godisar och sen när Elin kommer blire tacomåndag! Men bara för dom som uttalar det T A C O S! inte TACKOS!;)

Mor och far är väl helnöjda med att ha alla barn samlade på ett och samma ställe. riktigt trångt lär det bara bli när de hälsar på. Vilket iförsig är om fem dagar. Då blire soffan för mig. Men den har man ju sovit i förut. HÖHÖ

Nu ska ja äta ost.
KÖSS

Rädda jävla kyckling

Jag vet inte vad som definieras som "att växa upp" men jag anser iaf att fölk mognat tillräckligt mycket när de inser att man inte ska vara beroende av andra hela jävla tiden. Är du över 20 år, bor i egen lägenhet, är ensamstående och har ett jobb som du visserligen trivs med men som du inte vet om du vill ha resten av ditt liv får du fan göra något åt det istället för att gå och vänta på att någon annan ska göra en förändring tillsammans med dig. Det är inte att vara uppvuxen. Att vara så beroende av sina vänner/flickvän/pojkvän är så fruktansvärt oattraktivt och tragiskt på samma gång! För det är såååå mycket man går miste om.

Det kanske är skitläskigt att ge sig ut någonstans där man inte känner någon, det är jag medveten om. Jag gjorde det själv för två år sedan. Men jag gör det hellre själv än att "nöja" mej med den tillvaron jag då hade. Nu sitter jag här i Stockholm, med 136189746346 vänner som alla är galna och härliga. Jag studerar och jobbar samtidigt vilket ger mej både en erfarenhet jag annars inte fått uppleva men samtidigt blir man väldigt målsättande.

Jag vill bara säga till er som inte vågar göra en förändring (för att ni är för bekväma med tillvaron) att försöka se allt ur ett positivt perspektiv. Det finns inget dumt i att flytta, om det är riktiga vänner ni har kommer dom att stanna kvar i ditt liv, det finns heller inget dumt i att göra något själv eftersom det är när du är själv som du lär känna dig själv som bäst. dina styrkor/svagheter. Och det viktigaste, Om du inte skärper te dig och gör det du ständigt önskat att du gjorde kommer du i framtiden att ÅNGRA DEJ!


passa dej så ja inte stirrar ner dej!


Ihopflätade


Walla kompis! ja dej sakna

38 dagar kvar

Back in red

Ny vecka, ny dag, ny kurs och nya tag. Ny hårfärg dessutom. Lite otippat lekte jag och Elin med mitt hår när jag var i USA. Tur att dem lät mej komma tillbaka till Sverige och inte trodde jag hade snott ngns identitet. Hepp hepp

Min första fråga helt plötsligt så här, vad har hänt med dom svenska namnen? Ja kollar namnsdagar i min kalender och finner bara namn som Gotthard, Erhard, styrbjörn, Reidun, Halvard, Hemming Blenda, Desidera (som jag btw tcker låter som diare), Borghild, Berthold, Germund, Görel m.m.

Va tusan hände med "vanliga" namn såsom Karl, Emma, Sofia, Niklas etc? vem fan döper sitt barn till Fingal? THAT'S JUST MEAN!


RSS 2.0