Finns Sverige?

Sitter och kollar på småkronorna på tv.
Johan: Sverige spelar på nyår. Det ska vi se på
Elin: riktiga Sverige?
Anna: Ne fejk-Sverige


Syrran slår till igen


Fira Herren!

Julen är mysig. Absolut. Familjer samlas, äter alldeles för mycket mat och ger bort julklappar till varann. Men den religionslärare som jag ska bli vill även påpeka att julen är till för att fira JESUS. Hajjemen. Även om datumet är oklart så är det hans födelse som ska firas vid jul.

Det känns som att fler och fler missar denna detalj eftersom religion numera anses var en privatsak. Jag har iförsig inget emot det eftersom jag är lika religiös som ett ekollon. Så om man inte anser sig vara kristen, varför firar man ens jul? Jag ser mer på det som en årlig härlig tradition. Hur ser ni på det?


I min cpmobil

Säg hej då till min cpmobil. Nu slipper ja dej ditt äckliga fanskap. Men bilderna som var i var förvånansvärt ganska roliga


Bananens hus

Jag är från Stenstorp a.k.a. Stekstorp. Varför det kallas så är för att de bästa kvennorna odlas här. Vi är bra. Så äre bara.

Vid juletider är det extra härligt att komma hem. Känner inte ni så? Föräldrarna är extra snälla. De har städat överallt. Och sjävlklart finns det mat seriöst överallt. En sak som är mycket bra sedan ja börjat äta som en jävla häst. Eftersom jag känner mej lite extra snäll delar jag med mej av några delar av huset.


Mitt flickrum. Ignorera metrotidningarna. Forskningsmaterial.

Den årliga granen

Nytt för i år: Elin är hemma
Typiskt för varje år: Pappa tar en nap

Nu? Glögg.

Vem skrattar nu?

DÅ:
Ett mörker som åt upp en inifrån. En ständig känsla av att man inte passa in. Regn som kysste ens kind när ingen såg. En osynlig frizon ingen såg.

NU:
Skiter i allt. Kör bara


Vem skrattar nu?

DÅ:
Ett mörker som åt upp en inifrån. En ständig känsla av att man inte passa in. Regn som kysste ens kind när ingen såg. En osynlig frizon ingen såg.

NU:
Skiter i allt. Kör bara


"Från och med på måndag"

Visst är det lustigt att när man väl bestämmer sig för att ändra på sina vanor så ska man alltid börja på måndagar? "På måndag börjar mitt nya liv". Jo tjena, har man inte disciplin att börja med en gång kommer man inte ha disciplin senare heller. Jag är fan ett levande bevis på det. Det är samma med nyårslöften. Man kan inte besluta sig för något, om det ändå ska ske vid ett senare tillfälle. Vad är det för fel på torsdagar eller lördagar? Varför inte börja i maj eller september?

Jag ska iaf testa denna teori nu efter jul, för ja vet att det är lönlöst att bestämma något nu precis när man ska komma hem och äta morsans enormt ljuvliga julmat. Äre fler som känner så? Men efter det börjar fastan iaf. Fastan för mig är att testa och se hur långt ja klarar mej utan min drog och med drog menar jag cöla.


Söndag

Söndagar är verkligen inte min dag nu för tiden. Antingen är man bakis, sleten eller på tok för sugen på sällskap. Är det därför folk skaffar pojkvänner och flickvänner? Så att man har någon som är hos en villkorslöst? Det där med förhållanden kanske inte är så fyskam ändå om det betyder att man slipper vara ensam på dessa förbannade söndagar.

Så vad gör man egentligen? Inte ett pess. Jag vaknade runt elva, städade lägenheten som blivit till en rutinmässig söndagssyssla eftersom vi alltid har fest här. Och sen är dan typ över, för det ända man gör sen är att finna ett tidsfördriv som gör att denna dag försvinner så fort som möjligt.

Är det någon som har ett förslag på hur man gör en söndag rolig?

Köttpåse

Okej, jag är en tjej, för er som inte visste det. Jag är fullt medveten om min enorma möjlighet att inte ta något på allvar och alltid köra på sarkasm. Men det finns vissa saker man säger, och vissa saker man helt enkelt håller käft om. Jag är trots allt i grund och botten TJEJ.

Nåja, tjejer är omöjliga, jag vet. Vi vill ha en sak, när vi får den vill vi inte ha den längre. Och när vi frågar saker som "har jag gått upp i vikt, eller ser jag stor ut i den här?" vill vi innerst inne att ni LJUGER trots att vi påstår det motsatta. Ja, det går mkt emot oss. Men en sak ni (ja jag syfter på manssläktet) veta. Ni ger fan i att kommentera vad ni tycker om oss om det är något negativt. Vi vill inte veta att vi bara är en köttpåse för er. Även fast känslan möjligtvist är detsamma så är vi så pass förståndiga att vi iaf håller käft om det. Det är uppenbart. men det räknas bara som uppenbart om man håller sin lilla trut!

Så i fortsättningen. en kram behöver itne betyda att vi älskar er och vill skaffa volvo villa och den fula pudeln. Sluta överanalysera allt.



Number two not for you?

En grej ja inte förstår, är varför man sätter på kranen när man går på tjotta och TROR att folket där ute inte vet om att man bajsar. Det blir ganska självklart vad du håller på med där inne BARA FÖR ATT du sätter på kranen ditt jävla kötthöve. Varför kan man inte vara mer öppen i den frågan? Varför är bajs så tabu? Alla gör ju det och JA TJEJER GÖR DET OCKSÅ! Tänk på det nästa gång. Var öppen med ditt toalettbesök. HÖHÖ



Steg 1 Klart

När man studerar är det svårt att komma ihåg att man har ett liv. Allt kretsar kring begreppsförståelse, sammanhang och tolkningsramar. Men när man väl är klar. HERREGUD SICKEN KÄNSLA! Jag är bara klar med mitt första steg för det jag håller på med nu. Det andra steget är att få den godkänd och det tredje steget är att försvara mitt arbete. Den delen är speciellt inte kul. INTE kul.


cöla å mjölk lever man på

Dagens systerskämt

Elin har inte adressändrat till stockholm än, utan hon står fortfarande skrivern i Stentorp. Något som börjar irritera kvenna. Speciellt nu när hon söp bort sina kreditkort (går i familjen) och korten skickats till skaraborg.

Elin: Alltså varför kan ja inte bara få min post till min post!
Anna: Menar du adress?
Elin: MEN VA FAN ANNA NU ORKAR JA INTE MED DEJ!!!

ååååååååååååååååki

RSS 2.0