Anna önskelista

Det här önskar jag mig i julklapp!


Det är en "hund" som man fäster till de objekt som man ofta lyckas slarva bort (vilket i mitt fall är allt jag äger). Sen när man tappat bort saken kan man vissla till "hunden" så börjar den pipa och lysa. HIHI smart va?

Hittade den på www.prylpunkten.se

EMMIS STOR TJÄJ

Happy birthday to you
you live in a zoo
you look like a monkey
and you smell like on too!


Fotboll som religion

Jag ska skriva ett examensarbete om hur eller om fotboll kan vara en religion. Så därför vill jag höra från alla er galna fotbollsupportrar. Jag har redan hittat en, mr M, som svarat på lite frågor. Men ja behöver fler. mmmmkay? Ring mej!

Dagens systerskämt

Elin löser korsord i soffan, men har lite problem med att förstå ett ord.

Elin: utélek.... uteeeeeeeeeeelek, utteelek.. jaha.. UTELEK!
Anna: käre barn

Inte undra på att du bara fick G i svenska

Mamma är kär

Och han är bara min!

Tid.

Äre bara jag som tycker att tiden går förbannat fort? Speciellt på höstterminen. Det är som att sommaren tog slut och TJOFFS så äre jul. Packa undan bikinin och fram med stavarna. Men en sak som jag tycker är mer annorlunda är den depression som tycks följa med när vinterhalvåret kommer. Bara för att det är mörkt måste man väl inte gåomkring och sura hela tiden? Det känns lite onödigt. Mörker är ju mysigt för sjutton! Förutom den mysfaktor som faktiskt automatiskt tillkommer så kan man ju dessutom jävlas med folk. Ingen ser ju en i mörkret så att säga. Tänk på det ni!


nu kör vi!

Vikingar vi är


Gillar starkt Kenos min på denna bild

Hittade en miniviking i vardagsrummet häromadan



Jag älskar mitt liv. over and out

I Sverige är det rumpchock...

I Argentina är det sexchock:klicka här

Packad?


Men vad gör man inte för att få lite skit från IKEA?

Dagens systerskämt

Idag satt jag och Elin och åt en kycklingrätt som Elin tyckte var lite för stark. Själv hävdade jag att hon var en mes medans pappa tyckte att maten absolut inte var för kryddig.

Elin: Det var lite för starkt den här gången faktisk.
Anna: äääääähh töst
Pappa: Den var la för tusan inte för stark. Det är bara för att du bott i USA i två år som gjort att du inte har några rejäla smaklökar.
Elin: JA HAR PERFEKTA LÖKAR!
Anna: HAHAHAHAHAAHAH
Elin: NÄÄÄÄ ANNA!!!!! DU VET VA JA MENA!!!! NU SKRIVER DU INTE OM DET HÄR!
Anna: nääärååååå


Elin med sina perfekta lökar

LÄS invigning

Så vare dags för nästa kull att invigas! Med i år var min mini-me (Elin) och blodpuddingen (Emilia) med. Förbannat kul att se dem små liven springa runt vid gamlingstation där de hade irländsk julafton.


Barn mördar Barn

Läste nyligen misstankarna om att den fyraåring som dött tros ha blivit dödat av ett annat barn. Förlåt men det är sjukt. Det kommer snart sluta med att ja skippar läsa nyheterna på morgonen för det handlar alltid om död, mord, brott eller mode. Det sistnämnda är något ja aldrig brytt mej om eftersom mitt favoritplagg är mjukisbyxan. Men de resterande har väckt sådan förbannad magont det senaste att jag snart börjar fundera på om människan verkligen är god.

Kan inte något kul hända. Något mirakel. Vad som helst som får mej övertygad om att vi faktiskt bor i ett säkert land.

Kungligt besök


På torsdag kommer dom! MENTAL FIVE!

WÄÄÄÄÄÄÄÄÄH

Jag behöver rutiner!

Smoke weed everyday?

Okej att låten är skön och så... men med tanke på texten fattar jag inte hur den kunnat bli så populär. Musikvideon är iförsig en höjdare. Den återspeglar så perfekt kvinnans plats i samhället.

 


Vänskaps sittning

Det är sjöslög, vänskapssittning, och invigning. Det är forskning, spontanfyller på KTH och litteraturläsning.

Ni kanske förstår att jag är upptagen.

Bara så ni vet

Så är det nog ngt fel på mej. AKTA ER!

Dagens systerskämt

Igår satt vi på tunnelbana. När vi ska gå av för att ta en annan t-bana ropar jag:

Jag: Happ, då går vi över till andra sidan då.
Elin: Ha, va äre då? Höger eller vänster?
Jag: rakt fram?
Elin: NÄÄÄÄÄÄÄ INTE NU IGEN!!!!

Bonne i Stockholm söker man del 2

Under steg två i "Bonne i sthlm söker man" har nu vissa deltagare skickat in en profil till Mariana. Först ut är Burb Berry.

Burb Berry skriver själv:


"Hej Mariana! Jag tyckte att du verkade så givlimd och generös, därför skriver jag nu till dej och hoppas på en plats i ditt hjärta. Jag är en man på 28 år, gillar keg-stands och röker på då och då. Men ja lovar att hålla den sista delen hemlig från dej då jag såg i din profil att du tyckte att röka var fel. På fritiden spelar ja tennis med min lilla katt. Visst är det utmärkt att slippa springa leta efter bollar? Jag jobbar med allt möjlit. blodgivning, medicinska studier och A-kassan är bara några saker. Jag tycker att du ska välja mej för jag är seriös och alltid minty-fresh. HOPPAS VI SES! ps. ja föddes som kvinna.

Bonne i stockholm söker man (brat)!

Hej hej! mitt namn är Mariana Mariposa! Jag är 23 år och trött på att vara ensam i min lägenhet i centrala stockholm. det är så synd om mej asså. Jag har bott här i två år och ännu inte funnit kärleken på stureplan.

Jag gillar att sova till tolv, äta oxfilé och ta mysiga promenader i gallerian. Ibland är det så tråkigt att behöva sitta och skita pengar. då kan det vara gott med ett glas vin på cafe opera. bra 109 kr. inga konstigheter!

Jag söker nu en man som helst är av lammkötts kvalite. Han ska kunna försörja mej när jag ber om det och hans svett ska lukta som cöla. Han gillar även att snickra, och speciellt då i min lägenhet. RÖKA ÄR FEL, så har du cancerpinnar i min närhet åker du fett bort.

Aja. mejla mej på [email protected] så hoppas ja på att vi ses!

PUSS Å KRAM VI SES PÅ STAN.



för att gå vidare måste du få en ros!

RSS 2.0