Skäggig, sårig och blodig man

Tattueringar är ju svårt att komma bort ifrån i dagens samhälle. Överallt finns dom. Jag, som inte har någon tattuering, förstår inte förtjusningen med det. Idag kom Dunkis hem till mej, blodig som fan på brösten. Vad hade han gjort? Tattuerat sig.

Är det verkligen värt att sitta i en stol i flera timmar och få en nål borrad i sig. Ja vet faktiskt inte riktigt hur proceduren fungerar men ja kan tänka mej att känslan är ganska vidrig. Själv fick jag möjlighet att komma och kolla på dunkis idag. Men jag hann bara ut genom dörren. Där gick det upp för mig vad dom höll på med där inne och VIPPS så blev ja likblek i ansiktek och hade svårt för att stå på benen. Hur löjlig är inte jag eller?




Skandaler

Ryktet säger att skandaler skapar tittare. Så hur långt är man villig att gå för en plats i strålkastarljuset? Personligen anser jag att det är skitfånigt att sträva efter uppmärksamhet bara för att man vill bli "kändis". Det är inget yrke om folk inte fattat det?

Så vad är det som lockar egentligen?Är kändisskapet verkligen värt allt vad det innebär med tanke på att man blir naken för allmänheten. Allt du gör blir offentligt. Hur du ser ut, vad du tycker om saker och ting och du kan aldrig riktigt ha en "dålig dag" eftersom det sätts värde på hur du beter dig.

Så vad lockar? Vad är fördelen?

Brorsan levererar!

Alla borde ha en bror. Speciellt om man är tjej. Förstår ni hur bra det är? Visst man bråkar och skriker könsord åt varann hit och dit lite då och då, men sånt hör bara till syskonkärleken. Nu kom jag bort mej lite för det ja ville berätta var att alla borde ha en bror för dom är så förbannat finurliga. Som min. Idag ringde han "Hej hej Anna vill du och Elin komm på middag ikväll?".. Bara så där. HAJJEMEN. Och det var inte vilken middag som helst. Det var fläsk potatis och fet sööööööööös. Riktig nostalgitripp det där till barndomens härliga dar.


KÖNG

En riktig pärla

Alltså min syster, hon är verkligen den jag håller mest kär. MEN kvennan är tamigfaaaaan rent ut sagt puckad i hela jävla hövet. Ursäkta mitt ordval, men ja förstår inte hur en människa kan bli mer dum? Som idag. Av någon anledning sitter jag på ungdomsmottagningens hemsida och läser om "killars underliv" (fråga mej inte varför). I vilket fall så ska ja försöka prata i kordord med syrran om vilken gemensam väninna till oss som gjort lite freaky stuff med sin pojkvän. Varför ja pratar i kordord, är för att vi har andra vänner på besök som inte ska få veta något om detta.

Jag: Men det är hon med hundarna du vet.
Elin: eeeehh?
Jag: Men du vet, hon står oss "nära"
Elin: Jaha vänta. ja tror ja vet. hon börjar på F?
Jag: Hajjemen,,  du vet vem ja menar?
Elin: Aaaa.. Där ser man

Det går kanske en minut.

Elin: vaooov det trodde man inte om Frida!
Anna: ELIN!!!!!!
Elin: OOOOJJJJJJ!!!


Inte alla hästar i stallet den där tösa

Kellys Vs Scandic Malmen

Spontanutgång spontanutgång spontanutgång. Alltid lika kul men följs alltid åt den eviga frågan; "Vart ska vi gå då?"

Jag tog kommandot och styrde mot Kellys på södermalm. En rockpub med mycket varierande publik. Det finns Snyggot, biffen, den tatuerade, den skumma, maffiasnubben, den fula och framförallt.. Den mest vidriga "fattarinteattjagstör" idioten. Ett tips för framtiden, ignorerar tjejer dej FEM GÅNGER VILL DE ANTAGLIGEN INTE PRATA MED DEJ, SÄGER DE RENT UT SAGT "DET ÄR TJEJKVÄLL OCH DU STÖR, DU STÖR, GÅ HÄRIFRÅN" så vill de antagligen inte se ditt fula ansikte varken nu, eller i fortsättningen.

I vilket fall måste jag säga att miljön var finer. Speciellet när ens tjejkompisar är lite lulliga (syftar på dej Emilia). Ölen var bra (och den blev ännu bätte när den bara kostade 24 kr) och musiken var bra. Nu undrar jag varför vi egentligen gick.

Men vi gick ju. Brorsan hade styrt mot Scandic Malmen tillsammans med två sköp från falköping (ja jag syftar på dej Karl som såg ut som en självmordsbombare, och dej Andreas bara för att du kallade mig "mkt arbete"). För alla er som tycker det är kul att festa, men inte vara panka kommer jag nu förklara för er varför ni aldrig ska gå till malmen.

  1. En öl kostar 67 kr (våldtäktspris)
  2. Det tod en halvtimme att få en öl
  3. Toaletten luktade rutten mutta
  4. Det tog en halvtimme att få gå på tjottan (och att stå i en kö en halvtimme, mot ett mål som luktar "oduschadfemveckorsfesk", är inte något att rekommendera för din näsa)
  5. Stället stänger 2. Vem går hem två nu för tiden?

Så för att summera.... Bra kväll

 


Sara sötnöt


Extra Extra! Förbannat snögger kvenna tillgänglig! Hon gillar att laga mat, städa och bajsar aldrig. Intresserad? Ring mej!. Hon heter Sara... S som i SÄXI

sova eller vaket tillstånd?

En sak jag inte begriper är innebörden av uttrycket "Varför vaknade jag så tidigt när jag har en sådan lång dag framför mej?". Är det något fel med att ha en lång dag? Det är ju som att man fått extra tid i livet. Eller? Eller är det jag som bara lägger för mycket betydelse i saker och ting igen?

Men om man tänker efter, vill man istället ha en kort dag(= dagen går fort) så springer ju livet förbi en. Det hände mej igår. Jag gick upp, fick ta hand om en bajsande klarvaken unge i över åtta timmar, kom hem, käkade förbannat go lövbiff och sen somnade till vänner.

Intressant? Nä. Så varför fyller man inte dagen med mer värdefulla saker om man nu "har en lång dag framför sig". Gör något bra era möppar! Nu ska ja ut å springa, det är ju trots allt snart beach 2012. HÖHÖHÖHÖH


Galenskap

Tänk er att ni suttit inne i ett och samma rum flera, veckor i sträck. Skulle ni uppskatta ensamheten eller bli galen av den? Jag vet att jag skulle bli galen, för så som det känns nu skulle jag kunna göra i princip vad som helst bara för att få komma bort.



The´re baaaaaack!



människor vs djur

Sitter och läser igenom Metro-tidningar från två månader tillbaka. Nyhetsrubriceringarna innehåller oftast något om våld, miljökatastrofer, svält, mord eller straff. Något som insändarsidan inte har så mycket åsikter om. Där är folk mest upprörda över dem djur som råkar fara illa. Då känner jag (och jag är inte djurhatare) sen när blev människans liv mindre debatterat och diskuterat? Visst det är jättesynd om djuren, men vem står egentligen högst i kurs? Människan eller djuret?


Jessie J

Word

Bitterfjös

Ja, jag är bitter. Och ja tänker fortsätta vara bitter tills evighet inte är ett ord längre. Vad jag är bitter på? VAD ÄR JAG INTE BITTER PÅ?

  1. Jag är bitter på det faktum att om jag failar denna kurs får jag inget vidare studiebidrag eller lån av CSN.
  2. Jag är bitter på alla förbannade akademiska ord, begrepp och deras moster hit och dit. VARFÖR KAN DET INTE BARA FINNAS EN ENKEL OCH BEGRIPLIG FÖRKLARING TILL NÅGOT?! Som, den teoretiska modell ja ska utgå från i min analys. Diskursanalys.. Diskursanalys... D I S K U R S A N A L Y S. Jag har suttit i en vecka och läst på om detta. Har jag fått ut något av det? MWEEPPPP!!! Men jag har en bok på över trehundra sidor som förklarar begreppet åt mig. WÄÄÄÄÄÄÄJJ!!
  3. Jag är bitter  över att det snart är jul, och jag kan inte njuta av det. Vidare är jag bitter över nyår, ett event jag troligtvist inte kan fira i år eftersom uppsatsen ska vara HELT KLAR 2 januari.
  4. Jag är bitter över att vi bokstavligen talat INTE HAR NÅGON FÖA I VÅRT KYLSKÅP! Igår åt jag bröd och vatten till kvällsmat. Gott? Nä.
  5. Jag är bitter över att alla mina vänner skaffar pojkvänner hit och dit. Och äre inte pojkvänner så är det pojkar dom tycker om, och vi vet alla hur det slutar? Japp, villa volva och en ful jävla pudel.
Om någon får mig på bra humör den närmaste tiden, ska jag dansa på plattan iklädd en sopsäck. Helt naken och fri. Härlig känsla

God natt!


bättre tider.

Fail

Ibland undrar jag varför jag ens gör det här

Är systrar bekanta med varann?

Gårdagens citat:

- Så hur känner ni två varann då? Förutom att ni kommer från samma framstjärt?

Smart kille

Tillbaka på Crumpler

Efter att ha varit borta en månad sitter jag här nu igen i den kära crumpler butiken. Vill bara tipsa om att vi har utförsälning på allt 30-50%. Om ni är sögna på data eller fotoväskor? This is the place to be!


Diskursivanalys

I kanske två veckor har jag varit förlamad vad gäller C-uppsatsskrivning. Mycket beror på begreppet diskursivanalys, som är en teori och metod min analys ska utgå ifrån. Så vad är diskursiv analys undrar ni (iförsig gör ni säkert inte det, men jag är så förbannat grinig så det skiter jag fullständigt i), och då kan jag meddela att det är ett mycket mångtydligt och svårbegripligt begrepp utan universell definition. KUL!

Så kort och gott, jag ska i vilket fall analysera utifrån diskursivanalys i metrotidningar hur islam och muslimer farmställs. Något förslag på hur jag ska gå tillväga?

Love C-uppsats




Gårdagens hatdag

Igår gick som sagt allting fel. Ja trodde att hatdagen skulle vara över runt fem, för då var allt i sin ordning. Elin hade åkt och hämtat adaptern, fått spela av sig lite, och jag hade fått gå ut på min vanliga runda.

Väl hemma igen, ska jag åka och jobba. Elin följer mej till ICA, för hon ska köpa lite föa. Vi säger hej då vid t-banan och ja åker min väg. fem minuter senare ringer jag syrran för att be henne kolla upp en sak i lägenheten. Hon svarar:

"Anna ja har ingen nyckel. buhuuuuuuuuu"

Då har idioten glömt sina nycklar så hon får sitta i en och en halv timme och vänta på Emilia. GOOD JOB! haha!

Tappa inte era nycklar

När jag vill tipsa om att inte tappa era nycklar syftar jag inte till det faktum att ni skulle ha slarvat bort dom. nej nej. Utan jag menar helt enkelt att ni inte ska tappa, slänga och kasta dem i marken, för tydligen är dagens nycklar så ömtåliga att de går sönder. Detta hände mej idag (iförsig händer allt mig men ändå).

Jag och min trogne vapendragare drog på stan för att inhandla ett piano när vi på hemvägen råkade tappa nycklarna i marken. Detta skulle vi inte gjort, eftersom nyckeln på något magiskt sätt gick sönder. Så där stod vi, utanför lägenheten, med ett fett stort piano och ett stativ, var ashungriga och griniga.

Jag går ner och kollar på anslagstavlan vilka nummer man kan ringa för att få hjälp. "Fastighetsjour" står det på, och ett nummer bredvid. PERFEKT tyckte jag. Men så ser jag att idioterna inte har telefontid förens vid klockan 16, och klockan var vid detta tillfälle tolv. HUR FASEN KAN NI KALLA ER JOUR!? SKÖTT I PANNAN SKA NI HA ERA JÄVLA IDIOTER!

Så vad gör jag? Efter att ha svurit ord som inte borde få finnas ringer jag både styrelse, ordförande och kära pappa. (pappor är bra, dom vet allt). Jag får till slut tag på en kärring som ber mej vänta. A visst, vad ska jag annars göra? SOPA! HOn skickar en trevlig karl till oss som hjälper oss in. YEEEEYY

Väl inne i lägenheten, inser jag och Elin att idioterna vi köpte pianot av glömt att skicka med en adapter som skulle ingått i priset......

Vem hittar man på Åland?


Markoolio Markoolio!

våldtäkt i humlegården

Jag trodde inte det var sant när jag nu på morgonen läste i aftonbladet om den våldtäkt som skedde i humlegården igår. Hur är detta möjligt med tanke på den tid och plats? 20:00 på kvällen. Ska man inte kunna vara ute klockan åtta en vardag? Det här är stört upprörande och jag vet inte vad! Vad är det för fel på människor egentligen? Vad försigår i dessa två gärningsmäns huvuden innan de bestämmer sig för att hoppa på en stackars flicka i 16, 17 års åldern?!!

Läs den upprörda artikeln här

Snuskhummer

Idag fick jag ett riktigt nasty sms. Vad svarar jag tillbaka? "Snuskhummer"... det fick mig att tänka till. Varför säger man snuskhummer? Sen när blev en hummer snuskig? Det är precis som att säga porrhund. Det blir obegripligt. tänker ni på sånt eller äre bara jag som tänker för mkt?

Skumt

Fyllans mystiska luckor

I helgen var jag i Åland för att fira min finfina vän Jennie. Vi åkte på fredagen för att förbereda festen som skulle hållas på lördagen. Allt gick enligt planeran. Vi handlade mat, plasttallrikar/bestick, ölglas pingisbollar etc. Allt som behövs för att ställa till med ett rejält kalas med andra ord. Men någonstans på småtimmarna går alltid något åt satan. I mitt fall vaknade jag upp med fem blåmärken och ett rejält jävla köttsår. Det såg ut som att en vampyr bitit mej, men efter Olles kära facerape på mig tror de flesta att det var markollio. Så NEJ, det var inte Markoolia, det var något annat. Vad detta var har jag ingen aning om. För ja kan inte minnas någon stund på hela kvällen som jag gjort illa mig. Jag menar, man brukar väl känna smärta eller? Skrika eller gapa lite? Ingen minns. Inte jag inte Jennie eller resten av dom 20 gäster som var där.

Så min plan inför nästa festfirande är att DOKUMENTERA HELA SKITEN. Japp. Antingen kommer jag hålla mig till vatten eller så tejpar ja fast en videokamera på skallen. Så fåre bli. Någon som har en som jag kan få låna?


Tror Jennie blev överaskad när hon fick den bästa presenten av alla. Sig själv!

Visst ser det konstigt ut? Jag har ett likadant sår i knävecket fast i mindre variant. Vad tusan äre för något?

Min musikpimp

Min musikpimp skickade denna låt till mig förra veckan, och nu är det som att öronen blöder! ja kan inte sluta! Riktigt öronpök är detta gött fölk!


Gammal = återanvänd

Att bli äldre hör till livet. Det är så det funkar. Du föds, du lever, du dör. Det går inte att undkomma. Så visst är det skönt att veta att när man blir så pass gammal att man inte kan ta hand om sig själv, så gör någon annan det åt en? Jag vill nog komma till äldreboendet Carema Fäladshöjden i Lund. Där tänker dem inte bara på sina "gamlingar" utan om andra världsnödvändiga saker. Såsom ekonomin. Ni vet väl att den som spar den har? Och det mottot går dem absolut efter där. De återanvänder bl.a. blöjor. Visst är det fint av dem? Att hänga upp dem på tork och återanvända dem nästa dag? Guuuuu så ja skulle känna mig speciell då. ELLER INTE!!!!

SERIÖST! Det här är en självklar hygienfråga! Vill ni torka er med använt toapapper kanske? För det sparar ju också pengar! Jag skulle hellre torka mej med sandpapper än vara så snål FÖR ATT KÖPA EN NY OCH FRÄSCH HYGIENARTIKEL! Kul att veta att det finns så rara människor som ser till individers bästa på äldre dar.


Dagens systerskämt

Sitter på bojan och Elin skriver en lista med saker hon ska ha med sig tills nästa gång. Dock kommer ett ord upp som hon inte riktigt vet hur hon ska stava. Därför frågar hon mej:

Elin: Anna, stavas morot så här "M O R R O T".
Anna: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


Du är underbar

Annas lexikon

Nya vänner= Nya missförstånd. Det är inte lätt att leka med sina vänner när vi inte förstår varandra. SÅ HÄR, kommer återigen mitt vackra lexikon. plugga på nu era kötthöven!

  • saru ha? = ska du ha?
  • flööö = flytta på dej
  • knö = Ex "Fan va du knör" = Fan vad du puttas/står nära/ etc
  • körv = korv
  • pirre = pizza
  • Tjotta = toalett
  • Äru? = är du?
  • saru ha en hälta hälta? = ska du ha en hälften av varje?
  • Klö = klockan
  • pöse = påse. I den mening att man bara ligger där och är lat. Eller en påse chips=)
  • möe = mycket
  • brö = bröd, tuttar
  • stimma = vara jobbig
  • cöla = cola
  • ferre = fest och fisk
  • slödryck= groggvirke (dryck man blandar med alkohol för er som är efterblivna)
  • va äre? = Vad är det?
  • Kötthöve = tjockskalle, pucko (iförsig kanske det bara är ett anna uttryck, men what the hell)
  • röv = rooooooooompaaaaaaaaa
  • pessa = kissa
  • köpp = kopp
  • te = till. ex "saru te Anna?" = Ska du till Anna.
  • flöta = käka onyttigt. Mat eller godis.
  • moffa = När man äter mkt och snabbt.
  • hörrö! = Hallå! Hurududu!
  • va saru? = Vad sa du?
  • tyken = Katig
  • möpp = en liten rolig filur eller så säger man det när man inte har något bättre att säga.
  • häromadan = Här om dagen. typ När gjorde det? "Häromadan".
  • fölla = fylla! alltså inte fylla på en hink med vatten utan fylla som i att man är fuller. TIHI
  • sköp = Skabbig mänska! eller ful jävel
  • didäringa = de där, det där etc
  • bös = mångtydligt ord enligt min mening. men jag översätter det med skit, smuts etc:P
  • Venne = Vet inte
Om någon av mina skarapolers kommer på ngt mer, let me know

RSS 2.0