Vart är fåren?

Samma visa varje kväll. Förvånar mej inte om jag somnar ståendes snart.

Den enda som verkar fattat hur det funkar i familjen är brorsan. Får be om tips.


Back in business

Efter på tok för mkt tjöt från lillsyrran om att jag aldrig uppdaterar längre så får jag helt enkelt uppdatera om mitt glamourösa liv! Vad har hänt tänker ni? Eller ah, ni tänker säkert inte så men i min värld gör ni det. Jo det har hänt som sååååååå:

  • Jag firade nyår i Idre. Det klantarsel man är skadar jag mig självklart när jag åker skidor. Som försvar skyller jag på en liten flicka som blockerade den avstängda tunneln jag åkte i. Helvete ska du ligga där och lipa för? I vilket fall så krascha jag in i en vägg och skadade mitt redan totalkvaddade knä. Vad gör jag åt det? Dricker ett flak öl och firar nyår som man ska.
  • Väl på hemma plan var tiden inne för skolstart. Jag började nyligen på GIH vilket är det absolut roligaste jag nånsin gjort. Så fruktansvärt glad över mitt hot om att gå till högskoleverket om inte SU fixade detta. Mutor funkar ibland bara så ni vet. Jag har hamnat i en svingo klass med åldrar från 21 till 46. Härligt härligt! Igår var första barren (en tävling som anordnas på skolan var tredje fredag och som slutar med pub på kvällen). Temat var basket och våran klass totaltorska. Vi fick noll poäng. Dom bästa av dom sämsta helt enkelt.kan bero på att vi bara var fem som dök upp på tävlingen.
  • Jag kollade upp knät igen. Jag vet inte hur många läkare jag träffat i mitt liv men nu må jag säga att jag hittat rätt. Jag fick två val. 1. Göra en titthålsoperation och se vad som orsakar mina smärtor. 2. Börja träna försiktigt. Som att springa 2.5 km. sen 3 km etc etc , Ah ni fattar? Han ansåg iaf det lönlöst att röntga knät eftersom alla mina ärr skulle "blockera synen". Jag var inte så jäkla sugen på att genomgå en fjärde operation så jag valde självklart alternativ två. Efter lång sjukdom och skador är jag nu ute på vägarna igen. Jag sprang idag min första runda som blev på fem kilometer totalt (varav 3 km rask promenad). NU NI BLIRE BEACH 2012!

 

För alla mina fans där ute, hoppas ni nu är glada över detta inlägg. Själv anser jag att ni kan skita er i näven.

 


Förbereder mej

Snart dags. Sanningens ögonblick.


GIH

Igår började skolan igen. Insåg att jag är inne på min sjätte termin, vilket betyder att jag gjort mer än hälften och har bara två år kvar av min utbildning. Jag har redan nu panik. Känner mej inte behörig någonstans.

I vilket fall började jag på GIH igår. Skolan är mycket mindre än Stockholms Universitet vilket bara är positivt. Istället för att få kurskamrater får jag nu klasskamrater vilket i sig betyder mer sammanhållning. För den som vill bli idrottslärare börjar man tydligen att läsa om humanbiologi. Inte det lättaste när man inte läst kemi eller biologi sen högstadiet, och då var jag inte bland dem smartaste kidsen vad gäller de ämnena. Så jag har lite smått panik. Men så är det väl alltid i början.

I vilket fall känns detta som en nystart. Jag hoppas på mycket träning under dessa år jag har framför mej!


Opponering!

I över sex veckor har jag forskat, antecknat, dragit slutsatser, tolkat diskurser och gett en avslutande diskussion på ett arbete värt 15 hp. Idag kom min befrielse. Jag klev in på religionshistoriska avdelningen vid klockan ett för mitt opponeringsmöte och kom ut vid halv tre som fördigutbildad religionslärare. SWEET. nu äre det bara idrotten kvar så är allt klappat och klar!



Vad har vi åstadkommit nu när julen är slut?

Januari 2012. Årets första månad. Men även den månad som mest är fylld av ånger och nya krav på sig själv. Mest på grund av julen som har varit. Så vad hände egentligen under julen? Jo det ni! Herrens födelse väcker minsann det bästa i oss: - Vi mördade några oskyldiga granar. - Massmördade tusentals grisar som kommer att ge en förstoppning i en månad - Ökade statistiken för fetma - Gjorde inga ursäkter för att folk i allmänhet började bete sig extra mycket som fulla äckliga apor. Finns säkert mycket mer. Men i nuläget anser jag att denna lista räcker. Så vad har vi nu att se fram emot? Jo lite mer än tre månader innan påsken kommer!

RSS 2.0