Inte mej själv

På nått sätt känner jag mej inte som mej själv. Därför drar jag på nya äventyr för att återfinna min balans. Kommer tillbaka snart.

Härrå

ANNELIN!

MISS YOU LIKE CRAZY!


Hej då NY

Det är blandade känslor när jag nu beger mig tillbaka till Sverige. Det är inte lika tragiskt att lämna Elin nu som det var förra gången eftersom inom loppet av någon månad flyttar hon tillbaka till Sverige och in hos mig i Dalgränd. WOPP WOPP! Så därför ska det blir skönt att åka hem och låta processen komma igång. Men jag vill inte hem eftersom det första jag msåte göra är att skriva min förbannade hemtenta som ska in om en vecka. INTE KUL!


Hur kan man INTE sakna denna mänska? Här sitter vi btw på tåget in till Manhattan. Elin var varm. Hennes lösning på det var att göra om klänningen till en tubtopp. nice

hagaman

jag sakna min hagaman

Nick Pitera


My new boyfriend

Bevara barnasinnet!

Jag förstår mej inte på människor som påstår att man inte "växt upp" när man håller kvar vid vissa traditioner, såsom äggmålning på påskafton. Vad betyder egentligen att "växa upp"?

Själv kommer jag nog alltid att be någon gömma ett ägg åt mej på påskafton, jag kommer alltid kolla på kalle anka på julafton, och jag kommer defintivt aldrig sluta vara barnslig.


Fina vaaaaa? Själv tycker jag ju att mina två var bäst. Någon som kan gissa vilka det är?

PÅÅÅÅÅÅSK

Party eller?

Det stavas HUVUDVÄRK

Never.more.alcohol

Igår körde vi löss ja å Elin. Vi drog till britterna där det var dansfest. Eftersom jag och Elin suger på det gjorde vi det vi gör bäst. Att häva. Och idag känner jag verkligen att ja lever.

Vi kom precis tillbaka från ett diner. Käkade lite faskitas och mötte en gubbe som pratade som en skurk. Han var finurlig. Nu ska vi ta en powernapp och vi ska bakisbajsa!

HARE GÖTT

POKE ME WITH THE SPITCOBRA!

Hej hå ät en blå cykel!

Elinpelin och jag har varit på många äventyr må jag säga. Vi skuttade omkring på Brooklyn Bridge, gled igenom China town, tackade nej till ett frieri, pratade två sekunder med världens tråkigaste svenskar, åt lunch vid times square och lekte rövare på en billig butik mitt i city. Mina fingrar har blivit långa det senaste. Jag gillar bröd också kan ja konstatera. det hör egentligen inte hit men ja tänkte att ni kanske ville veta det.

Vi är nu hemma i vilket fall och det första som händer att vi får lite tråkiga nyheter som gör att vi måste planera om hela vår helg. FÅr se vad som händer helt enkelt. Men nu knäpper vi en bärs göbba! HÖTT HÖTT!











Skärtorsdag!

För er som är religiösa vet säkert de flesta att idag firar vi Jesus sista måltid med lärjungarna och enligt Matteusevangeliet den dag då Jesus instiftade nattvarden. Mkt intressant att veta va? För er som inte är särskilt religiösa är skärtorsdagen början på en långhelg med mycket fest och galenskap!

Här skiner solen. ÄNTLIGEN! Vi ska alldeles strax bege oss in till Manhattan. Resans sista inköp skall göras och vi ska även gå löss med kameran i central park, times square och Brooklyn bridge. ÄLSKAR NEW YORK!

Så vad ska ni göra denna långhelg?!

KÖSS HÄJ

Typiskt min tur

Hört att vädret är strålande i Stockholm. Kul.. ja åker bort från det fina vädret till åska, moln och blåst. Bra gjort. Men det finns inget som värmer mej mer än Elins sällskap så det är ju itne fy skam det heller.

Idag vare meningen att vi skulle bege oss till Manhattan. Men efter att ha kollat på weather.com skulle det bli åska och dunder och brak idag så vi sket it. SEn visade sig vara en ganska hyffsat dag ändå. Därför ska vi aldrig mer lita på den där jävla skiten och bara köra!

Istället tog vi en tur till ett mall och spenderade några timmar på forever 21. Love that place. Självklart kom man hem med lite kassar även denna gång. Mitt kreditkort är ngt ja inte kommer att använda på ett väldigt långt tag när jag kommer hem. SÅ ingen får läska mej med en massa roliga saker att göra. Om ni inte bjuder vil lsäga.. HÖHÖHÖHÖ

Nu precis har jag och Elin skrämt iväg städerskan med våra psykutbrott. Så därför var en modevisning på sin plats. Bilder kommer givtvist.

Hepp,, tillbaka till drickandet.. SKÖL PÅ ER!!






Rain rain rain

En sak jag blir sjukt besviken på är att det antingen bara regnar, är dimmigt eller blåser som fan här just nu. Vi har knappt haft en fin dag. Sjukt tråkigt eftersom de flesta planer faller pladask då.

Men nu ska vi in till Manhattan och go crazy. Vi får göra det bästa av saken helt enkelt. Saknar er där hemmea!



Äventyret fortsätter

Jag och elinpelin hade tråkigt så vi bestämde oss för att färga mitt hår. Så kan det gå helt enkelt. numera kan ja klassas som rötott. hiss eller diss? det är fan frågan. jag gillart iaf. Får se vad mormor säger bara. hon lär la få en chock. höhö

Imorgon ska vi återigen in till Manhattan. Vi ska försöka hålla i pengarna och bara strosa runt istället och ta in all denna fantastiaka New York anda! Ja börjar få lite panik över att ja inte börjat på min tenta ännu, men en sak i taget. Det är inte ofta ja träffar syrran nu för tiden liksom.

Nu ska vi faktistk sova. Klockan är hslv tolv här bara, men vi ska försöka komma upp tidigt och få en tidig start på dagen. Kan bara säga som så att ja lääääääääängtar tills vi blir sambor.

TJOFF!


Yeah I suck

Jag vet att jag lovade både bildbomder och uppdateringar, men ja har varit halvt döv de senaste två dygnen så fokus har legat på att bli bättre.

I vilket fall så har jag och elinpelin gått bananas hos en av hennes kompisar. Det var fest men tydligen vet inte amerikaner hur man klär sig. Alla hade typ på sig mjukisbyxor och en sleten tröja till. nice! det kunde lika gärna stått skabb party på inbjudan. så istället tog jag och elin saken i egna händer och begav oss till den lokala baren Mollys. Där körde vi löss på dansgolvet. dock måste jag erkänna att movesen inte var lika bra som dunkens på plums. det är fan svårt att slå.

Vidare har vi varit på Rye beach, shoppat, lekt med barnen och självklart ska vi nu idag in till manhattan. Där ska vi ragga fölk som kan ta kort på oss. får se hur det går.

Dagens Word: Dunken som undrade om "tbc" i mitt förra inlägg betydde the big cock. haha det var menat att betyda "To be continued"... så nu vet du det snärtan.






making our own lunch!














so long!

Tinitus

Även om jag inte har fått det bekräftat av en läkare så kan jag lugnt säga att jag har tinitus. Tidigare har det inte varit så farligt. Jag har liksom vant mig vid ljudet. Men nu när jag och Elin var ute på Mollys i fredags spelade dem så hög musik att det knappt gick att vara där inne. Resultatet?= det tjuter som faaaaan nu i mina öron! Inte kul alls.

Bra start. Tbc

My love!

Äntligen är jag tillbaka hos min kärlek! Då pratar jag både om min syster och New York. Som det känns nu vill jag aldrig komma hem igen.

Elin och jag har laddat batterierna och har redan hunnit gått ut på en promenad, lämnat hennes fotbollsdräkt hos hennes tränare, köpt kläder och smycken och påskägg till barnen som vi även precis haft skattjakt med. Ett av köpen jag gjorde idag kommer få allvarliga konsekvenser. YOU'LL SEE!!

Nu blire ut på glass tur med baaaarnen!

TJONG!


NEW YORK BITCH!

Today I'm leaving Sweden for visiting my aboboboaboaiioaiaoia sister Elin in New York. Hopefully I'm never coming back! Bye you idiots!











<3

Telefontid

Mitt nya största hatobjekt är alla som har telefontider! Hur fan tänker man när man bara har telefontid under EN TIMMA 2-3 gånger i veckan? Speciellt om man har telefontid under en sådan timme då vanligt folk faktiskt jobbar och inte har behörighet att göra privata samtal?

Som om det inte var nog med skolan, nu måste jag vänta i några dagar för att få prata med min jävla sjukhusläkare! Tänk om det hade varit akut? Ska jag bara sitta och vänta ut smärtan och vänta på att kötthövet faktiskt gör det tunga besväret och lyfter telefonen? Jag förstår inte riktigt när det här började med telefontider. Detsamma gäller telefonsvar. Ännu en sak som gör mig så förbannad att jag vill köra en britney och raka av mej håret! "Hej, du kommer nu få fyra alternativ att välja på. Tryck ett för att komma till handläggare, 2 för att komma till växeln 3 för att......" etc. Alltså kan inte bara det finnas någon idiot som svarar och SEN kopplar vidare mig till rätt person istället för att jag ska behöva trycka på en miljoner knappar för att komma till rätt plats?

Så tack! För att jag måste sitta här nu utan svar och med smärta för att NI IDIOTER INTE HAR TILLRÄCKLIGT MYCKET VETT ATT SVARA I EN JÄVLA TELEFON!!!


Dock finns det ju dom som har värre problem. Här är min syster som har fastnat i en barnvagn. Good job!

Ansvar

Att det ska vara så förbannat svårt att ta ansvar egentligen. Speciellt när det handlar om studier på Högskolenivå. I mer än tre veckor har jag nu länge sökt svar på mina frågor. Istället för att hjälpa mig har alla skyllt på varandra. Förutom nu, när äntligen en vänlig själ ställde sig på min sida och erkände sitt misstag. Att åtgärder ska vidtas är fortfarande i rullning, men så länge har mitt problmet gått att lösa på annat sätt.

Istället för att läsa mitt andra ämne kommer jag nu under Höstterminen istället fortsätta mina studier inom religion. Det betyder att jag hoppar fram lite och skriver min C-uppsats nu istället för vid år fyra enligt min utbildningsplanering.
Ni förstår inte min lycka just nu. Det känns som att jag kan andas igen och faktiskt se fram emot tiden härnäst.

Men att det har varit så jävla svårt för någon att ta på sig ansvaret för det fel som gjorts under denna tid är fanimej helt oacceptabelt. Om man känner att man vill vara med att ta de stora besluten får man fan vara med på att även ta det tunga ansvaret för om något går fel. Att ursäkta sig gör ingen nytta. ATT AKTIVT FINNA LÖSNINGAR ÄR INTE NÅGOT EN ENSAM STUDENT SKA BEHÖVA GÖRA NÄR TIDEN ÄR MINIMAL!


Three days!



10 april

Det är lustigt hur vissa datum får en att må lite bättre eller lite sämre, lite gladare eller lite ledsnare. Man får  kanske mer energi eller vill bara tröstäta hela dagen. Man ser till att hitta på något eller gömmer sig i sängen och fokuserar tankarna på andra saker.

Ja tänker givetvist på högtider, födelsedagar, årsdagar etc. Varför blir vi extra känsliga vid dessa? Och varför är det vid just dessa tillfällen som man gör något extra eller ser helst till att gräva ner sig? Är det på grund av dessa dagar som en vanlig dag inte är speciell längre?

För mig är 10 april ett sådant datum. För fem år sedan klev jag ur en liten bubbla (dels pga vänners påtryckningar) för att möte en människa som jag idag fortfarande gärna håller fast vid. Man skulle nästan kunna säga att tiden jag spenderat ihop med denna person format mig till den jag är idag. Alltså var det ett möte på livsavgörande nivå.

10 april har inte samma betydelse som det hade för något år sedan, men datumet är fortfarande något som jag berörs av. Och då menar jag i den mening att jag går omkring och funderar kring hur framtiden kommer att se ut vilket är något som jag annars inte funderar så starkt på.

SÅ, varför måste det bara vara på "speciella" tillfällen som de flesta gör något extra eller funderar kring beslut som har avgörande konsekvenser. Egentligen borde man sluta skjuta upp saker och bara köra på. Jag vet att jag i fortsättningen inte bara kommer att ta "en vanlig dag" för givet. Man får dem aldrig tillbaka.


fyra dagar!

Snälla kan tiden gå fortare?



Nödstopp!

Igår satt jag på t-banan som jag alltid brukar göra på lördagar. Men vad som inte brukar hända på lördagar är att vi plötsligt stannar och står still precis mellan skanstull och gullmarsplan. Ingen kan komma ut eller gå på och folk blir smått irriterade eftersom det bara är cirka 80 meter till plattformen.

När personalen väl ropar ut att någon dratt i nödstopp är allas första reaktion inte åt det positiva hållet. Några av de kommentarer jag hörde var "Men va faaaaaan!" "Va äre för idiot som gör något sådant", "Jävla fyllehundar där bak som larvar sig" och "Att det finns sånna dumma människor som gör sådant precis innan vi ska få gå av".

Jag ska inte ljuga, min första tanke var också att ja ville slå kötthövena som drog i nödstopp, men sen kom jag att tänka på att det kanske finns någon som verkligen är skadad där bak. Är det inte skumt att människans första tanke när någon drar i NÖDSTOPP är att det måste handla om någon idiot som gjort det i onödan? Istället för att börja oroa sig för den stackars sate som kanske ligger där skadad blir man arg, upprörd och förbannad. Hur kommer det sig? Är vi i Sverige för upptagna med oss själva och med våra egna problem som gjort att vi blivit helt immuna mot tanken att olyckor drabbar andra? Och istället för att hjälpa och undra vad som hänt står vi där irriterade för att vi inte får gå hem till vardagens lugna harmoni.

Just nu kliar det fingrarna på mig. Jag vill inte sitta still som en tönt och bara vänta på att saker ska hända. Att vi i Sverige bör tona ner våra skeptiska tankar om saker som faktiskt händer i vardagen kan nog många hålla med mig om. Det är för många som är handlingsförlamade och pessimistiska. Jag önskar alla kunde vara lite mer aktiva och motiverade till att se livet från den ljusa sidan.


Ibland kan man faktiskt ha kul på t-banan!


värmen kommer

Jag: Du vet att man ska svettas in våren va?
Face: Du syftar på kläder då eller?


Nähä? snuskgöbbe

Är människan dum i huvet?

Jag tror de flesta vet vad "Bangbus" är för något? Själv var jag inte riktigt införstådd med vad det var, så jag diskuterade det en dag med herr George. Han förklarade konceptet för mig och jag vägrade tro på det. Men envis som mannen är brände han ut en skiva till mig med detta material. Det låg säkert i två veckor på mitt rum tills jag till slut vågade se på det tillsammans med min hagaman och shemalen felix. Jag kan nu säga att jag är scarred for life. Vissa människor är verkligen helt fria från några hjärnceller.

I filmen åker några manliga idioter omkring i en minibuss och raggar brudar på gatan. En kör, en filmar och en ful jävel sitter i bak och väntar på att få ta en tugga av det kvinnliga könet. De cirkulerar kring staden och hittar vad jag bara kan tänka mig två tjejer som aldrig haft några förebilder i sitt liv, eller så tappade deras föräldrar dem på huvudet 1235943616 gånger när de var små. De hoppar in i bussen och efter några minuter startar en omgång av äckelböghög. Jag kan inte komma på något annat passande ord. FY SATAN!

När böghögen är över går tjejerna ut ur minibussen för att den ena kille ska visa dem något. Han som filmar säger åt brudarna att de kan lämna sina väskor i bilen så länge. MMmmmm jag skulle hemskt gärna vilja veta vad idioterna tänkte där för självklart åker killarna ifrån dem sen med väskorna i bilen. Good job!

Jag vill absolut inte uppmana någon till att titta på detta. Ni kommer bara känna er som mig efteråt. Chockad, spyfärdig och ha en önskan om att få gå tillbaka i tiden och bränna skiten. egentligen vet jag inte riktigt vad jag vill med detta inlägg. Men att människan i grund i botten är dum i huvet är en teori som jag snart hoppar på.



fünf tage

All that I'm after is a life full of laughter
As long as I'm laughing with you
I'm thinkin' that all that still matters is love ever after
After the life we've been through
'Cause I know there's no life after you


6 days


ABOBOBOBOBOOOOOOOO

En vecka för gärna gå fort nu

Med risk för att låta som en bitterfitta tycker jag att de personer som sitter på sina feta arslen och styr över Universitetets utbildning kan ge varandra varsin fet käftsmäll. Jag orkar inte mer. Jag kan inte sova, koncentrera mig och det känns som att jag krigar helt ensam till ingen nytta.

Snart anmäler jag skiten till högskoleverket för att de trampat på oss studenter och inte sett till vårat bästa. Ni kan fan ta och betala mina låneskulder och gärna uppfinna en tidsmaskin och gå tillbaka två år så jag kunnat göra ngt vettigare med mitt liv.

Vad fan kommer att hända nu?

Grattis Mommis och Caro Baro

Igår fyllde två väldigt finfina mänskor år! Min mormor och krigaren carro! Fina töser!
Jag kan säga här och nu att ja tror att jag går under, det är därför jag inte ringt och istället skickat ett fjortismeddelande via Facebook. DE E SKANDAL! Men så fåre bli för tillfället. Det är inte alltid jag hatar tekniken kan vi åstadkomma.


Nu ringer mami:)

8 dagar


8 days until I get to see my little cupcake!! <3

Rättvisa!

Efter mycket sånt här:



Så har äntligen något bra hänt mej! :'


Min almanacka är hittad!!! och ja tänker inte säga vart jag hittade den.


Genast fick jag lite extra energi!

Tjoff tjoff!

Studieuppehåll

Då var det officiellt. Jag måste ta ett studieuppehåll. Jag vet inte riktigt hur jag ska känna just nu , men en sak är säkert och det är att ja förhoppningsvis kommer att sova bättre framöver. På senare tiden har det inte varit mycket av den varan. Jag kan inte koncentrera mig och vill egentligen inte göra någonting alls.

Min mobil fick jag tillbaka igår. Tydligen var det inget fel på den men när ja kom hem och skulle ladda den gick ju givetvist inte detta. Å juste, min almanacka är borta också = hela mitt liv är ett enda stort virrvarr. Jag vet inte vad jag ska göra eller vart jag ska den närmsta tiden.

Jag orkar inte

I en bubbla

Jag tror inte jag klarar av mer dåliga nyheter just nu. Så därför tar jag och går under jorden ett tag. Snälla respektera detta.

Häj

Cut me open!

Jag ser ljuset i tunneln. Dags att följa efter.

HÄRRÅ!

Nubbedraget

Så var nubbedraget igår. Förbannat kul måste jag säga. Ingen drama och inget tjaffs för en gång skull! Eller ja brände handen men den gick ju att vira in i ett blött jävla lakan. Bra lösning

Frågan är bara vem det är som har skrivit toker och ett hjärta på min arm? Om någon har en ide om vad som kan ha hänt får ni snälla säga detta till mig. För mysterium gillar ja inte.

Gårdagens irritationsobjekt: Bruden som visade pattarna. Min fråga är bara varför?

Gårdagens skratt: Slarver dansen. Vill du le, titta på denna fantastiska människa när han glider omkring med sina moves på dansgolvet.


Mumin

Jag såg precis ett Mumintroll på götgatan.


Bara så ni vet

Lyssna på bussschaffisen

Står och har en livlig diskussion med väktaren på mitt jobb

- Men vet ni vad ni ska göra? Blanda tequila med sockerdricka
Jag- Varför då?
- Ne det var en bussschaufför som sa det till mig..


okej för då äre alltid gött!

Brooshaaaan has arrived!

Nu är mein brutter och hans dalkulla äntligen inflyttade! Det firade vi med räkfrossa tills man rullade hem. Jag vaknade inte direkt upp hungrig nu på morgonen om man säger så.

Sara är redan på väg på arbetsintervju medans Johan gör karlagöra här hemma genom att tvätta idag. Det är så det ska vara nu för tiden! Själv åker man till jobbet för att tjäna in levebröt! Happ Happ!

Ikväll är det sittningen igen. Känns som att det kommer bli brutalt igen. Synn att Camilla inte är här så ja kan dyka in hos henne denna gång. BAH!





HADEEEEEEEEEEEEEE

RSS 2.0