bogrens

never.more.alcohol

Mums mums

Mitt nya liv som skulle börja 2011 har inte fått någon bra start. I lördags tog jag en öl för mycket och igår kom Jennie med cöla. Tur att man iaf har sin VFU så man slipper fresas av allt gott som finns i världen.

Men hepp... Idag står det två lådor med kokostoppar i vårat arbetsrum och bara ropar på mig. Hur säger man nej på ett snällt sätt?


Det är inte sant!



Ja vet inte vad jag ska säga. Ska jag skratta eller få psykbryt?

Alltså den där Karl Dorn skulle ja hemskt gärna vilja prata lite med. Antingen har han en äckligt jävla surkärring till fru eller så har han valt att placera in kvinnan som en varelse med känsligt humör som inte borde få vistas nära män en gång i månaden.

Jag tycker den där karln kan forska lite i sig själv och fråga varför han spenderar tid på att finna svar på varför kvinnor ibland blir sura. DU KANSKE BORDE TESTA ATT PRATA MED DIN FRU ISTÄLLET FÖR ATT FÖRUTSÄTTA ATT HON ÄR KÄNSLIG PGA ATT HON HAR PMS GUBBJÄVEL!
Sen om hon nu tillhör de skarorna som faktiskt blir extra känsliga under mensen kan du istället skaffa en jävla kalender så du vet när frugan får brutalt cp ryck!

JISSES!!.. vill du läsa hela artikeln. Tryck här

TV-Shop borde utrotas!

Japp, så var mitt hat igång igen. Satt och döa lite tid vid frukosten imorse med att kolla på tv. Självklart kommer TV-shop upp på sexan eftersom ingen normal människa kollar på tv vid halv sju på morgonen om det inte är nyheter.

Där satt dom iaf. Och tränade. SERIÖST!? Går verkligen folk på sån där skit om att du går ner tre kilo i veckan med ett redskap som nyss blivit introducerad på marknaden? Och what´s up with all the smiles? Som om man SKA le sig igenom ett träningspass? Man ska fan svettas, hata, skrika, lipa eller uttrycka sig på något annat sätt så man vet att man lever! Inte sitta  där och småflina och tro att man kommer förstöra hjärtan med sin framtida beach2011 kropp?

En annan sak jag stör mig på är före och efter bilderna på kroppar som gått ner i vikt eller byggt upp muskler med hjälp av dem här redskapen. Varför visar ni inte ansiktena på dessa personer? KANSKE FÖR ATT DET INTE ÄR SAMMA PERSONER ELLER?! Egentligen borde jag stämma hela skiten för falsk marknadsföring och vinna en hacka påt!

Ni där ute som tror att man får den perfekta kroppen genom att "inte lyfta ett finger", eller att låta "maskinerna göra jobbet åt en" kan lika gärna hoppa ner i en köttkvarn. Vill du leva länge och lyckligt res dej ur soffan, stäng av den jävla tv:n och gå och investera i ett gymkort eller ett par joggingskor. Vad som helst!


Jag och nallen vet hur man rör på fläsket! DANCE YOU IDIOTS! DANCE!

Facerape

Att någon hackar sig in på mitt konto och lämnar roliga uppdateringar är vardagsmat för mig nu för tiden. Jag kollade igenom mitt konto precis för att se vilka kommentarer mina fina små vänner lämnat. Detta är vad jag hittade:

  • Ne nu får de vara nog med muffdjungeln, dags att raka! (Jesper)
  • Jag smutsig hora! (Jennie)
  • HELLVÄTTEE!!.............jaja det finns många som klarat av att plugga och jobba samtidigt som de har skött om en liten bäbbe, eller? (David a.k.a the boss)
  • I'm living with a rich bitch, i'm gonna marry her! WIHOOO (Camilla)
  • Oj! nu var jag på rymmen igen, bäst att gå tillbaka till spisen (Marcus)
  • YIIIID ARMY!!!!!!! FUCK OFF ARSENAL CUNTS! (Marcus)
  • Helvete vad trött jag är på Camilla Sedin. Någon som vill köpa henne? (Marcus igen)
  • Don't cry to dry clothes in the microwave. They'll catch on fire. Stupid me, I have to work out in a burned top. Just fucking great. (Camilla)
  • Jag funderar på att sluta plugga och börja ett nytt liv som pingpongshow-stjärna i Thailand (Ingen aning om vem som lyckades med dinna fina facerape)
  • Bullbak och kramkalas hos mig idag. Välkomna allihopa! (tror det var Camilla?)
  • Åh vilket väder! Denna dagen. Ett liv" å kööla också e klart! (vetefan vem som gjorde detta men jävla mongolid som stavar cöla med K iaf)
  • I love my fuckface! (ingen aning det där heller)
  • loooooves the cock!
  • Jag vill ha en stor fet falukörv i räva! (är osäker på denna också men det måste vara en skaraborgare)
  • jag ska dränka en häst! (Herr Jesper såklart)
  • sjukt sugen på tjockekörv asså, kan nån ge mej? NUUUUU! (Min fina Oskar såklart)
  • is a lucky woman, cööös i have two badboys in ma bed tonighta GRAAAU (Linus willbo)
  • bagarn är en fet filur när man e tre i sängen. hawt night (nystanet)
  • Nu går jag och bakisbajsar! (Tila och Tina- fast det var iförsig sant)
  • den 17 oktober fyllde jag 19 år tack vare en facerape som herr oskar stod för. jag fick 53 grattisönskningar. Några var släktingar. bra koll.
  • Jag saknar min lilla baby boooo.. tänk vilka tider när vi torrjuckade på gräsmattan och hånglade mot ett äppelträd.. åh (Antar att detta var Oskar också den horan)
  • är så jävla sugen på en redig tjockkörv nu, ge miig (va är grejen med tjockekörv oskar?)
  • Min mus sitter på hornet! (Ingen aning)
  • Äntlligen tvättar jag min smutsiga hora mig. SKÖÖÖNT Å va en vanlig hora (Jennie off cource)
SÅ! Där har ni en härlig blandning av fina facerapes. I fortsättningen ska jag vara försiktigare!





NYTTIGA JÄVLA MÄNSKA!

Helvete vad jag velar med träning och kost och allt vad det innebär att vara en hälsosam människa. Jag har verkligen INGEN motivation just nu. Och jag vet att bara jag får tummen ur min feta röv och går till gymmet så kommer energin komma tillbaka. Men vägen dit är fan inte lätt när man vant kroppen vid att bara få 3 timmars sömn per natt. Jag vet att jag ofta lipar om hur lite jag sover men det är inte så lätt att koncentrera sig på annat när det enda som kommer upp i ens höve är en kudde, en skön madrass och mitt täckte med betty boop på. Jag vill sova! Varför tillåter inte min kropp mej att göra det? Varför ska det vara så förbannat jävla svårt att bara lägga sig, blunda och sen fortsätta så i 100 år?

Den där iden om beach 2011 kan ju jag skita i näven åt. Det kommer aldrig hända så länge jag mår så här. Den där käftsmällen jag efterlyste är ingen som gett mej heller. Förstod inte folk att jag var allvarlig? Slå till mej så jag faller i backen. Då kanske jag inte vaknar upp på några dagar vilket är väldigt passande eftersom det är sportlovsvecka snart.

I vanliga fall tillåter jag inte våld och ser det som en väldigt omogen sak men i detta fall gör jag ett undantag och tillåter det. Vägen till att bli en nyttig människa är för tillfället enligt mej genom en smocka i nyllet.

Nu ska ja hämta min 511 kopp kaffe. TJOFF!

Fundamentalism

Jag skulle hemskt gärna vilja träffa en person som är sjukt bokstavstrogen med starka åsikter. Hur kul vore det inte att debbattera med en sådan person? I vanliga fall skulle det väl inte gå eftersom folk numera tar till nävarna istället för orden. Sjukt tråkigt i min mening. Så jag undrar helt enkelt vad man ska göra för att religion och politik inte ska bli ett resultat av våld? Varför kan människor inte bara inse att alla är olika och tänker olika. Låt vissa tro att man måste följa fem pelare för att leva ett fullständigt liv. Men då måste även dessa acceptera att motparten inte håller med. Så länge man inte drar det till orimliga gränser och tror att knytnävar är lösningnen på ens problem så tycker jag det är sunt att alla inte tänker lika. Hur fan skulle det se liksom?

Jag märker att jag framstår som att jag lever i min egen lilla bubbla och är dum som tror att världsfred är ett begrepp som aldrig kommer att komma till uttryck. Men tänk om alla istället var pessimister? Satan va jobbigt det hade varit!

Dags för en banan!


Jag och min bror på väg mot nya äventyr!

Är det så här mitt barn kommer att se ut?


Plums 2011

Så var badäventyret avklarat. Min kropp är bevis för det. Det känns som att någon tatt en köttyxa och gått bananas på min höft, mage och rygg. Den smärta jag känner är inte att leka med!

Men för att summera plums måste jag ändå säga att det var magiskt kul som vanligt. Att se dunken trilla på golvet p.g.a. sina sjukt goa dansmoves var en fröjd för ögat alla borde beskådat. Att se Bagarn gå omkring med ett finger i munnen för att han "skar sig på sina skosnören" var bara weird och då har jag inte nämnt när han dök ner i barnpoolen den jävla sopan. Att sitta på den stora delfinen mitt i bassängen fick mig att känna mej som badhusets kung! Att sjunga i bastun var också ett glädjeögonblick man glatt ser tillbaka på. Men ja måste ändå säga att plums hade fan inte varit så kul om det inte vore för LÄS. Ni är magiska!

Insomni

Japp så måste det vara. Jag lider av insomni. Alla sympton stämmer in. Jag pratar i sömnen. går i sömnen, vaknar upp oroad över vad som händer, har svårt att somna etc.

Så för att bli normal igen ge mej en käftsmäll som gör att jag faller i marken och inte vaknar på dagar. Efter det lovar jag att ta bättre hand om mej själv.

KÖss HäJ

"Den har blitt större"

Jag bor inte bara med en man, jag bor med en feeder. Igår kom George fram till mej (från ingenstans) och sa "den har blivit större" och refrerade till mitt numera plötsliga gigantiska arsle. Hmmm UNDRAR VARFÖR. Ända sen den där mannen flyttade in har det alltid funnits mat i kylskåpet och han uppmanar en alltid till att äta alla tre mål mat om dagen plus mer "för det är nyttigt" blablabla.

Så tack för den brutala sanningen snärtan. Jag ska verkligen tänka mej för nästa gång magen kurrar. Numera är det nyttig skit och gym som gäller. Beach 2011 börjar närma sig och jag tänker inte se ut som ett sköp vid playan!



K M A!

Alkohol!

Alkoholen är antingen din bästa vän eller värsta fiende. Igår var det nog lite av både och. Varför jag plötsligt börjat bete mej som en dryg hora när jag dricker kan jag inte svara på. Men lite skoj måste det ändå sett ut när jag tänkte sova på toaletten, balkongen eller på mattan i vardagsrummet:)

I vilket fall är alkohol en fruktansvärt rolig sak att diskutera. Egentligen borde jag hata det lika mycket som den ständigt utvecklande tekniken. Antingen gömmer man sig bakom ett grogglas eller en dator istället för att gå ut och visa alla vem man egentligen är.

Varför är det så kul att supa ner sig så hårt när man ändå inte minns något dagen efter? Det är ju inte direkt som att man lär sig något på fyllan förutom saker man INTE ska göra igen. Det är iaf något jag vaknar upp och inser varje helg. Man ska inte sova på balkongen och absolut inte pissa från balkongen! Man ska inte dricka på tom mage. Man ska inte äta när man kommer hem för då vaknar man upp med en halväten macka i näven. Man ska inte blanda ihop namn då stämning blir äckligt pinsam efter att man snackat med en dude som man trodde hette X när han egentligen hette Y. Man ska inte gratta tjocka tjejer till graviditeten. Man ska inte sno västar eller glas för den delen heller. Man ska inte lägga halvöppna colaflaskor i sin väska. Man ska inte åka pulka i hammarbyhöjden för då tappar man plånboken och mobilen. Man ska inte tjaffsa med vaktar för då blir man utslängd. Man ska inte springa i strumbyxorna vid globen för då snurrar man in sig på slakteriet. Man ska inte tjaffsa mot starka killar för då åker man bara i golvet. Man ska inte gå in i herrarnas omklädningsrum efter halv ett för då står det nakna blekfisar i duschen.

Listan kan med andra ord göras lång. Så varför envisas jag ständigt med att festa varje helg? Vad är det som är så förbannat kul förutom att man blir extra social och gör saker man normalt inte skulle göra? Kan någon förklara detta för mej?


Normalt beteende?

Wake up Dalgränd!

Idag är en härlig dag ska ni veta mina flickor och pojkar! För det första har jag fått sova UT! Helvete va gött! MEN, det bästa är ju att det är plums ikväll! För er som är efterblivna är Plums en "sittning" i ett badhus för alla som vill komma i stockholm. Förra året var magiskt men i år tror jag kommer bli ännu bättre!

Lite rädd för att inte överleva dock! Jag har ju en tendens att lätt ramla och gå in i saker. Hur kommer det då gå när ja går omkring i ett badhus som är lika hal som en isrink?


To be continued......





bilder från förra året av plums

Romantiskt!

Sitter och spelar ett spel med Georgieboy, Hagamannen och sandris. Spelet går ut på att man ska vara överens med sin partner om ett ämne. Utan att se varandras svar skulle man skriva ner romantiska ställen att äta på.

George och Jennie skrev Donken.

De fick gå ett steg fram.

I rest my case

sött eller dött?

Jag såg två nioåringar idag på söder. Dem spelade hög musik på sin mobiltelefoner och försökte se coola ut med matchande jackor.



Framtidens luder


Annas Lexikon

Nya vänner= Nya missförstånd. Det är inte lätt att leka med sina vänner när vi inte förstår varandra. SÅ HÄR, kommer återigen mitt vackra lexikon. plugga på nu era kötthöven!

  • saru ha? = ska du ha?
  • flööö = flytta på dej
  • knö = Ex "Fan va du knör" = Fan vad du puttas/står nära/ etc
  • körv = korv
  • pirre = pizza
  • Tjotta = toalett
  • Äru? = är du?
  • saru ha en hälta hälta? = ska du ha en hälften av varje?
  • Klö = klockan
  • pöse = påse. I den mening att man bara ligger där och är lat. Eller en påse chips=)
  • möe = mycket
  • brö = bröd, tuttar
  • stimma = vara jobbig
  • cöla = cola
  • ferre = fest och fisk
  • slödryck= groggvirke (dryck man blandar med alkohol för er som är efterblivna)
  • va äre? = Vad är det?
  • Kötthöve = tjockskalle, pucko (iförsig kanske det bara är ett anna uttryck, men what the hell)
  • röv = rooooooooompaaaaaaaaa
  • pessa = kissa
  • köpp = kopp
  • te = till. ex "saru te Anna?" = Ska du till Anna.
  • flöta = käka onyttigt. Mat eller godis.
  • moffa = När man äter mkt och snabbt.
  • hörrö! = Hallå! Hurududu!
  • va saru? = Vad sa du?
  • tyken = Katig
  • möpp = en liten rolig filur eller så säger man det när man inte har något bättre att säga.
  • häromadan = Här om dagen. typ När gjorde det? "Häromadan".
  • fölla = fylla! alltså inte fylla på en hink med vatten utan fylla som i att man är fuller. TIHI
  • sköp = Skabbig mänska! eller ful jävel
  • didäringa = de där, det där etc
  • bös = mångtydligt ord enligt min mening. men jag översätter det med skit, smuts etc:P
  • Venne = Vet inte
Om någon av mina skarapolers kommer på ngt mer, let me know

Rekord i speedracing

Käre barn vad mycket misslyckanden man gör i början när man inte har någon erfarenhet. Idag blev jag tilldelad första pris för speedracing i undervisning av min handledare. Iförsig gjorde han det med glimten i ögat men helvete vad sur jag blir på mej själv som känner att jag måste kunna prestera bäst från första början. När ska jag inse att det är nu jag faktiskt får göra misstag och det är nu det är meningen att jag ska göra det?!

  • Jag råkade kategorisera människor i islam som "dom" och jämförde dessa med "vi" (västerlänningar). Nej nej nej Anna!
  • Eleverna sa INGET.. Varför? För dem hann inte anteckna när jag stod där och babbla på om Guds jävla barmhärtighet!
  • Jag förutsatte att det visste vad underkastelse, trosbekännelse och enkla ord som "dock" betydde. Alltså måste jag göra mitt språk mer "barnsligt". Det är fan inte så jävla lätt när man i nästan två år tvingats prata akademiskt
Så nu är det officiellt. Jag har gjort det som jag alltid gör. Inleder en tävling med mej själv om att jag nästa gång kommer att prestera så sjuhelvetes mycket bättre annars gnager jag av mej min arm. Eller så dränker jag mina sorger i ett glas cöla. Det funkar alltid. Du är alltid trogen min fina dryck!



Lektionsplanering

Jag insåg inte när jag sökte till lärare hur svårt detta yrke faktiskt är. Det kräver stor koncentration och god planering. Jag har nu snart spenderat två månader på en skola där jag praktiserar. Jag har redan gjort om mina lektionsplaneringar tyyysen gånger och ändå är jag inte riktigt klar. Man inser inte att det man planerar att framföra måste ha ett syfte. Varför är just den faktan viktig att ha med? Varför är det viktigt att eleverna ska arbeta självständigt? Hur ska du uttrycka dej så det du säger faktiskt kan bekännas som kunskap? PLUS-- du måste hålla dej till läroplanerna och kursplanerna så att de uppstållda målen uppnås.

Det är så sjukt mkt teorier och övningsexempel att jag snart doppar hövet i frysen och tar den lätta vägen ut. Tro mej inte fel, jag har valt helt rätt och älskar när undervisningen visar sig vara givande och rolig för eleverna, men vägen dit är inte alltid en väg gjord av rosor.

För att inte låta mer som en crybaby tänker jag ta mitt egna råd och hålla käft. Plockar istället ihop allt läromedel och beger mej mot Ö22!




Zzzz

Det är torsdag kväll. Klockan är ställd på sex. Imorgon är det fredag. Imorgon kan jag vara 22 igen.

Grattis Mackis!

Möt Marcus Karlsson! En förbannat snögg fotbollskille som idag fyller 23 år. Marcus är en man med ett temprament lika stort som en säl. Han gillar att åka pulka och leka med Jesus. När han inte leker krig med sin katt Gråis gillar han att sjunga ballader till backstreet boys! Har du inte mött denna fantastiska mänska har du missat ngt.

GRATTIS CUNTFACE;)


kick

den första koppen är tagen, ja känner hur kicken smyger sig på.


Nu äre bara att tuta och köra! se upp säger ja bara!

Normal!

Sjukt att lite sömn kan göra en mänska normal igen. De senaste veckorna har jag sett ut som ett vandrande lik men nu ÄNTLIGEN har jag fått sova uuuut! Ni förstår inte vilken skön känsla detta är. Bättre än glass, Fifan!

Inatt drömde jag om en igelkott igen. Taggjävel

Vem är du?

Jag vet inte hur många ord jag hört som tydligen ska beskriva mej. Allt från snäll, dum, klantig, konstig, högljudd, elak, söt, onödig, löjlig, fin till glömsk. Listan kan göras lång med andra ord. Så nu har jag fått nog. Vem är jag? Vilket ord beskriver mej bäst?!

Om det skulle vara ett negativt sådant vore ju det bra att veta eftersom man inte alltid lägger märke till sina dåliga sidor och folk vågar oftast inte säga ngt om dem. Det tycker jag är sjukt fel. Har du ett problem med mej, säg det bara. Det är ju inte direkt som att jag klankar ner på människor som jag inte känner, men när ens vänner stör sig på en och väljer att inte göra ngt åt det och istället gå och snacka skit bakom ens rygg är det fan inte ok!

Odla ett par bollar och stå upp för vad du tycker istället. Sen om känslan är ömsesidig går ju att diskutera. Palla allt skitsnack!

Ät gul snö!



SICKEN TALANG

Fann detta underbara klipp på min systers blogg. Det är så härligt att se hur dagens ungdomar väljer att synas på ett sätt som för oss att framstå som horor!

Hoppas ni är stolta era offer!



klämma på tuben

Mr. M: "Ska bara tvätta anakondan"


Hajjemen, antecknar!

Känner du dig som en delfin?

Känner du dig som en delfin i en människokropp?
Då har jag hittat den perfekta föreningen för dej att gå med i.

Klicka bara här så kommer du till "Svenska-delfin-i-människokropp-förbundet"!

Må du leva länge och lyckligt med de andra nerdsen



Mobbad kärringväska

Jag: Vi åker och storhandlar på onsdag? Vi kan ta med min pensionärsväska!
George: Pensionärsväska?
Jag: Ja, en sån där på hjul, som bara kärringar använder.
George: Jaha, du menar dramaten?
Jag: Va? vadå dramaten?
George: Ja? du DRAR-MATEN= Dramaten.


HAHAHAHAHAHAHA!

Tack för blommorna!


Mycket uppskattat!

Alla hjärtans skitdag

Är det bara jag som inte upplever Alla hjärtans dag som en högtid? Egentligen är det ju bara en skittradition som vi snott från USA. Visst, det kan vara kul att hitta på något som man vanligtvist inte gör under sin vardag men allt jävla tjohej är väl lite överflödigt? Då uppskattar jag hellre att bli uppvaktad eller uppvakta på en helt vanlig dag eftersom det då egentligen inte finns någon anledning till varför man är extra snäll eller omtänksam.

Det flesta tror väl att jag är bitter över att inte ha någon att dela denna dag med. Så är verkligen inte fallet. När jag är bitter är det för att någon doppat sin äckliga näsa i angelägenheter de inte har med att göra eller när någon inte plockar upp skiten efter sina hundar. Jag är i stort sätt alltid glad, vilket jag även kommer vara idag. Vem skulle vara sur över att träffa fina vänner, äta gott ihop för att sedan gå ut och dricka några glas vin?


Tila Tequila! Ikväll blire till att klämma lite på denna snögging!


Kinky?

Jennie: Anna! Du är så smutsig! Jag ska ta och tvätta dej!



"Tjejer är fejk"

Herr Libanese påpekade för mig härom dagen att tjejer är fejk. Min första instinkt var att be honom sätta sig i en köttkvarn men sen när jag tänkte på det en sekund insåg jag att mänskan faktiskt har rätt.

Vi sminkar oss, har strumpbyxor som tajtar till kroppen och opererar oss här och där. Och ja, jag är medveten om att killar också gör detta men den skaran är en minoritet. Jag tycker absolut inte att det är något fel med detta. Ända gången det är fel är när man bestämmer sig för att "avmaskera" sig och visar upp en attityd som inte överensstämmer med den personlighet du visade tidigare. Om du har fångat en killes uppmärksamhet med det du "designat" din kropp med (smink, kläder) får du fan vara beredd på att intresset kanske inte är så stort efter det att han har fått se va som verkligen finns under kläderna. Killar är inte svin när de dissar en tjej dagen efter. Han dissar bara det han vaknade upp till, inte det alter ego han träffade kvällen innan. Så ja, det är vi tjejer som är svin.

Så varför egentligen gå igenom allt det om man ändå inte är säker på sig själv? Se till att fixa till självförtroendet innan du ger dej ut. Fokusera eller investera i sådant som i slutändan gör dej lycklig. Är det kroppen inskaffa ett förbannat gymkort, är det hyn se till att få de bästa krämerna. GÖR NÅGOT ÅT DET ISTÄLLET FÖR ATT LIPA!


Obekväm eller sjujävelsglad?


hide your kids hide your wife

Apparently there was this guy who got interviewed in the news a few weeks ago about a robbery and how the robbers tried to rape some ppl which is not funny, but this guy is very strange so itunes remixed the interview and called it hide your kids hide your wife.



BeenerKeeKee

OH MY LORD!

Han har gjort det igen. Jag har ingen röst, tårarna sprutar och jag kan knappt andas!

Det finns få människor som får mej att skratta så här mycket! Klicka här för att se mer av denna underbara lille man!


Snöoväder

Den som missat att det är snöoväder idag är antingen isolerad eller en säl. JA, det är "snöoväder", det finns inget vi kan göra åt det så varför gå omkring och vara grinigia? Själv tyckte jag det var jättekul att komma fram till slussen idag och se att all busstrafik var inställd på grund av halka. "Sicket tillfälle att få vara kreativ tänkte jag".
Jag ringde till min VFU-skola och sa att jag skulle bli försenad eftersom Sveriges kollektivtrafik tydligen inte klarar av att förbereda sig inför ett snöoväder det vetat om skall komma. Min handledare var like road över situationen och bad mej ta saltsjöbanan istället då den borde gå.. SE... FIXAT! Lipa ja? NÄ... Så de mänskor som i all sin frustration skäller ut dom stackars trafikarbetarna för något de inte kan gå för bör med omedelbar verkan äta upp sin egna arm. För det gör lika stor nytta som att stå där och beskylla folk som bara försöker göra sitt jobb. Hade man haft superkrafter hade det vart sommar nu.


Möt George!

Det här är min rumskamrat George. En hungrig ensamvarg från Norrland. Han tycker det är fruktansvärt kul att vara positiv hela dagen lång och äta paj. Vad jag har förstått är hans största nöje att stoppa något i magen och rädda en dam i nöd.



Om man skulle beskriva George med tre ord skulle kåt glad och tacksam passa in. Ända sedan han har flyttat in har jag blivit ett liggsår. Männskan kan allt! Laga mat, städa,, fixa filmer, musik you name it. En libanses med riktigt kött på benen!

Om du (tjej) vill ta en tugga av denna karlakarl skriv till mej.

todelooooo

"Look at my sexy bodyyyy"

Har ni tänkt på att så fort tjejer lägger upp bilder på sina halvnakna kroppar är det antingen för att få uppmärksamhet, skryta eller för att självrespekten är låg. Men när en kille lägger upp en bild på sina svällande muskler och alltid lika äcklig posebild så är han snygg, het och bäst verkar det som. VARFÖR?

Vart började egentligen den här klyftan mellan tjejer och killar? Att så fort vi gör ngt av samma sak eller befinner sig på den andra "planhalvan" är det antingen mannen som gör fel eller kvinnan? Är det för att gammelsverige fostrade upp människan med olika könsroller om vad som är rätt och fel och manligt och kvinnlig som idag gör det vanligt att bli kallad "slampa", "attentionwhore" eller "offer för grupptryck"  så fort man vidrör okänd mark?

En tjej som gillar säckiga kläder, kort hår eller piercingar är lesbisk.
En kille som gillar mode eller är känslig är bög.

Varför associeras ett utmärkande karaktärsdrag till något fel? Jag tycker människan har fått för mkt luft helt enkelt. Kan ni inte bara hålla käft när du ser en bild på en tjej med lite kläder om du ändå ska säga något negativt. Hon har antagligen lagt upp den av en anledning. Kanske för att hon är stolt och på så sätt förstärker det hennes självkänsla? Samma sak gäller för killar. Om han inte råkar vara hård som sten, spottar tobak eller glider runt på en motorcykel så är han fortfarande bara en människa. Va tjänar du på att ropa glåpord?

MÄNNISKOR MÅSTE SLUTA VARA ONDA! Va fan gör världen en tjänst och håll käft när det kommer till saker som du inte har med att göra!

Nu ropar ett äpple på mej. TJOFF!


Jag gillar annorlunda och olika!

FESK

Många killar verkar ställa frågan "Va fan haru PMS elle?" så fort vi tjejer inte har humöret på topp och inte skiter solsken hela tiden. Jag har haft mina bittra stunder som väldigt många har fått uppleva, men dessa stunder har kommit till av en ORSAK som INTE är baserade på ändringar i min kropp. Det är precis som om vi tjejer skulle säga "Men snälla Åke har du blödningar i röven nu igen?" så fort ni killar skulle få ett cp-ryck.

Det är inte logiskt? Vet ens killar vad PMS är? Det är knappt att jag vet hela sanningen. Men jag är ju hälften man hälften kvinna också tydligen. Då står inte allt rätt till. Kankse därför jag alltid snubblar på ngt eller går in i saker. Ja vet inte vart ja ska ta vägen helt enkelt.  

Ja är lost



Köss

Ps. Äru nöjd att ja äntligen bytt namn Hagamannen?


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0