"Look at my sexy bodyyyy"

Har ni tänkt på att så fort tjejer lägger upp bilder på sina halvnakna kroppar är det antingen för att få uppmärksamhet, skryta eller för att självrespekten är låg. Men när en kille lägger upp en bild på sina svällande muskler och alltid lika äcklig posebild så är han snygg, het och bäst verkar det som. VARFÖR?

Vart började egentligen den här klyftan mellan tjejer och killar? Att så fort vi gör ngt av samma sak eller befinner sig på den andra "planhalvan" är det antingen mannen som gör fel eller kvinnan? Är det för att gammelsverige fostrade upp människan med olika könsroller om vad som är rätt och fel och manligt och kvinnlig som idag gör det vanligt att bli kallad "slampa", "attentionwhore" eller "offer för grupptryck"  så fort man vidrör okänd mark?

En tjej som gillar säckiga kläder, kort hår eller piercingar är lesbisk.
En kille som gillar mode eller är känslig är bög.

Varför associeras ett utmärkande karaktärsdrag till något fel? Jag tycker människan har fått för mkt luft helt enkelt. Kan ni inte bara hålla käft när du ser en bild på en tjej med lite kläder om du ändå ska säga något negativt. Hon har antagligen lagt upp den av en anledning. Kanske för att hon är stolt och på så sätt förstärker det hennes självkänsla? Samma sak gäller för killar. Om han inte råkar vara hård som sten, spottar tobak eller glider runt på en motorcykel så är han fortfarande bara en människa. Va tjänar du på att ropa glåpord?

MÄNNISKOR MÅSTE SLUTA VARA ONDA! Va fan gör världen en tjänst och håll käft när det kommer till saker som du inte har med att göra!

Nu ropar ett äpple på mej. TJOFF!


Jag gillar annorlunda och olika!

Kommentarer
Postat av: Magdalena Fin

Jävel va bra skrivet =) Go girl ...

2011-02-10 @ 22:19:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0