Middag hos bror och flickvän

Vi sitter och diskuterar hur mkt vi orkar äta

Sara: Men Johan äter ju som en häst. då äter jag som en ponny kanske.


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

dagens systerskämt

Elin: Åh Anna, vilken fin mössa du har på dej. du ser så kulturistisk ut.
Jag: ööhhh menar du kulturell?
Elin: men va faaaan! använd inte detta i din blogg nu!
Jag: näääråååå

hahahahaha ja döööör!


Eh

När växer man upp?

Sommar 2011



Elin kom hem:)


Svensk frulle!


I Stenstorp var varje dag en fest!

Den legendariske Gunnar- GTn


Kvennlig utgång i skövde.



Tillbaka i Stockholm ska elin orienteras!




Vissa dagar var energin på topp!


Jag, syrran och mami beslagtog ett skepp



FREEDOM!


Parkhäng!


Reunion!



Midsommar kom!


Lite grönan säger man inte nej till!



Anna fixar cashen


Emma spenderar dem


Min favoritskit kom!


Jag lärde mej gå i klackar


Vi bjöd hit en tös från Norge. Hon hade roligt


Sara lyckades med det omöjliga. bli osynlig!

eller inte... PICKABOO!


brorsan visade vart skåpet ska stå!


Självklart badar man på sommaren!


Tog en drink då och då


MEN NU ÄRE SLUT! På med jackorna och ut i backen!

märker av ett mönster

Så fort ja har en tenta som närmar sig blir jag heeelt isolerad från världen. Jag "orkar inte" lägga lakan i sängen (har sovit på madrassen i fem dar nu) jag "orkar inte" göra mat (tur att ja har rumskompisar) jag "orkar inte" träna (fast det kliar i mina ben som fan) och jag "orkar inte" städa.

Jag går omkring som en levande zombie. Äre ngn mer som känner sig så ibland? Som att man är vaken fast ändå inte? Igår gick jag bara raaakt förbi en kompis som stod två meter ifrån mej. jag såg henne inte. Samma sak hände förra veckan.

Varför måste man bli helt förlamad när ett stort prov kommer? Ja ska ju för tusan bli lärare. Går det att förhindra?


Ibland önskar man att man kunde få leka med sånna här snuttisar varje dag!! ABOBOBOBO!!!

Dagens hatobjekt

Dagens hatobjekt är par som hånglar på t-banan. Alltså vad är ni för människor?! Tror ni seröst vi vill se er sitter där och släta av varandra? Det är väl bra att erat förhållande tydligen verkar gå åt rätt riktning men att se er utbyta saliv är som att äta skit. Motbjudande.


Kramar är okej.

Mördarvecka

Wääääääähhh man har nog aldrig en god morgon när man vet hur mycket det är som måste göras innan veckans slut. Jag sitter här med tre böcker som måste vara utlästa tills på söndag. Tre böcker med kanske 300 sidor i varje och med engelsk text på det. Då blir man inte pepp på att gå upp direkt.

En sak som däremot gör en morgon god är att BO med någon. Fy tusan va glad ja är över att Emilia-tösen flyttat in. Man är aldrig ensam och har alltid någon att prata med. Visserligen finns det fördelar med att bo ensam, men ja gillar verkligen "rumskamratslivet".



Till höger ligger Emilia. Till vänster ser vi Lovisa. My partner in crime som gillar donken klockan fyra på morgonen.

3-1=2

Elin kom, såg och hon drog. Tösa drog till London nu precis. För ja är inte bitter. nej nej. Jag har ju tre feta böcker jag ska läsa ut tills nästa vecka. Sa jag att den var på engelska också? Svår engelska. Igår kom jag fyra sidor på åtta timmar. Det tog hårt på psyket. Ja tror Morgan gjorde kakor till mej för just den anledningen. Hon är en söt tjej. MIHIHI


Den äldre generationens teknikvanor

Nu undrar ni säkert vad som försigår här? Joho det skajag berätta om. Jag och Elin skypar med vår kära mor och far. De behöver hjälp med skrivaren som är placerad under datorn. De vill scanna ett papper som de ska skicka vidare. Jag och Elin guidar dem genom hela processen. Men allting är ju inte så lätt när man inte är särskilt teknisk. Då ser det ut så här:



Båda dyker under skrivbordet för att se hur de ska göra. GOOD JOB!:)

Dagens systerskämt

Jag ringer till syrran för att tjöta lite skit. Vi har hunnit prata i kanske en kvart när hon desperat skriker ut

Elin: Alltså Anna ja hittar inte min mobiiiiiiiiiiiil!!

Jag: Öhh du pratar i den?

Elin: eeeheee ANNA VÅGA INTE ANVÄNDA DET HÄR EMOT MEJ NU!

Jag: Näääråååååå


Rollerna är offiiciellt ombytta! Jag är inte längre den tankspridda i familjen Gustafsson! WOPP WOPP!


Elin is back!


Värd skit

"Hej på er allihopaaaaaa. Idag gick jag upp jääättetidigt. typ halv tio assåå. De va sjukt jobbigt men asså ni vet tar man en kaffe är man på G sen. Eller hur? Tihi. Sen gjorde jag mej iordning och gick på jobbet. Det var fullt på T-banan som vanligt. asså guuuu va jobbigt de är assååå. Kan inte folk bara gå istället för att ta min plats lixom? Aja waävaaaa. Sen kom jag ju iaf fram och det var väl tur för annars hade inte butiken ja jobbar i idag öppnat. tänk asså. hihi så nu sitter ja här. ska jobba till fyra. ciao ciao bitcheees."


Okej. Vad fick vi ut av detta inlägg? Jo att om jag inte hade drivit nu hade vi fått ut att jag är en ganska tragisk varelse som inte kan behärska det svenska språket. Ni hade även fått veta vad som händer en vanlig morgon för svensken. Man går upp och går till jobbet.

Så vad vill jag med detta inlägg? Jag vill egentligen inte ett piss. Men så här brukar det stå på de flesta "kändis"bloggare sidor. Det centala temat handlar om vad de gör på dagarna (shopping och ovärda luncher) och vad man har på sig. Varför är ni människor kända? Varför kan inte ja får tjäna tusentals kronor i månaden som istället studerar till något som faktiskt har ett värde i samhället?!

Jag blir galen på er. Kan inte ni bara sluta att upphöra? Jag skiter i vem som äter barnmat och vad du har för märkesskor. Visste ni att barn svälter i Afrika t.ex.? Där kämpar dem med att överleva. Här kämpar du med att få det sista plagget med XS?

Kötthöven

Hat

Okej, ja bojkottar bloggen just nu för ja märker att mitt senaste inlägg som tog mej en timme att skriva aldrig kom upp.

Därför hatar jag allt just nu!

Reklam

Reklam finns överallt. Det går inte att komma ifrån. Det finns bra reklam, rolig reklam och DÅLIG reklam. Som den här. Jag hittade en annons i Metro för Lycknis. På lycknis köper man som student billig kurslitteratur, men här har de vinklat in att det bästa receptet för ett lyckat förhållande är att spendera sina pengar på deras hemsida. Endast DÅ kan ens förhållande bli starkare.


"Sedan jag började handla böcker på lycknis så har vårt förhållande blivit mycket starkare". Va fasen menar dem med det? Min senaste bok jag köpte där handlar om religionen i Indien. Hur ska information om kulturella seder hjälpa mej i mitt förhållande (om jag hade haft något)? Är det verkligen så att jag måste tillbedja gudabilder i mitt hem för att ens förhållande ska överleva och bli bättre?

Det enda som gjort mig starkare, tack vare lycknis, är vägen jag gick från ICA till mitt hem med alla de feta böcker som vägde ton som de skickat till mig. Bra gjort lycknis. Ni är misslyckade vad gäller reklam. Men tack vare era låga priser på böcker kunde jag gå på bio förra helgen. Låter det som en idé till marknadsföring?


Kunder

Jag är fullt medveten om att kunden kommer först och när de besöker ens butik är det deras önskemål och frågor man ska fokusera på. MEN, vissa kunder är rent ut sagt dumma i huvet och borde inte få ha tillträdelse inom handelns centrum.

Idag kom det in en man med sin dotter. Båda två står och pratar om våra ryggor som hänger nära kassan där jag står. "Men det där var ju inga snygga väskor dom är ju skitfula".

Alltså, Har ni några hjärnceller? Okej att smaken är som baken men man står fan inte i en butik och pratar högt och negativt om de varor som butiken representerar. Och speciellt inte så någon hör. Dessa människor förtjänar ett skött i pannan. Eller en utskällning. Ni väljer.


Frågor?

Jag är totalt tom i bollen för tillfället. Men ja har fått vissa mejl som tyder på att ja framstår som en arg hagga ibland. Därför tyckte jag det var passande för en presentation för den som bryr sig. Alla ni andra kan pissa på detta inlägget.

Så, har ni några frågor ni vill att ja ska besvara om mej själv. För egentligen är jag en snääääll tjäääääj.


Smurfs!

Bio är skitmysigt om man tänker efter. Vad som däremot inte är skitmysigt är skitungar som skriker på bio. Sen är ju jag lättretlig också, men det är en annan femma. Har ni tänkt på att barn är dumma i huvet? Dom skrattar ofta åt helt obegripliga saker, eller så skrattar dom för att någon annan skrattar och vet egentligen inte vad dom skrattar åt. Jag blir rent sagt galen av att barn är så puckade. Man kan ju inte prata med dom.


Vi såg smurfarna idag. Vilket i sig är en barnfilm, därför mitt plötsliga agg mot skitungar. Smurfarna däremot var bättre än förväntat. Ni borde se den. Fast vänta med tills den kommer på film så man slipper se den dubbad. det sög. Men ändå.. vem gillar inte smurfarna?


Hjälp! Ett muminTROLL

mumintrollen börjar sakta men säkert ta över stockholm. Den här jävlen hittade jag på södermalms gator. Men var lugna jag fångade in den och lagade mum ala chicken av den

RSS 2.0