Galen galen GALEN

Jag tror jag är ett psykbryt från att bli tvångsintagen. Jag har panik över skolan konstant, känner mig som en ensam bitter fjanttant på 83 år och tror jag snart får en hjärnblödning. Hur kommer det sig att man kan läsa något tusen gånger utan att det egentligen ger några resultat?  Hur kan jag ha så mycket tid och så lite tid på samma gång? Varför kan inte jag bara fungera som andra tjejer? Varför ska jag göra allt så förbannat komplicerat?

Be mej hålla käft och gräv ner mig.

På pluggbordet

Alla har sina olika knep, men så här brukar det se ut när ja pluggar. En dator för skrivandet, en annan för faktasökning och en jävla massa papper å böcker.


svensk musik

Har ni någonsin lyssnat på låten "that the way my heart goes" med Marie serneholt? GÖR INTE DETTA. Jag gjorde detta misstag idag samtidigt som jag kollade på musikvideon.

Låten handlar kort om hur hennes jävla hjärta fungerar. Typ att man ska hålla om henne, berätta hemligheter och massa andra typiska saker som framkommer i äckliga kärlekssånger. Men i musikvideon får man se mänskan sitta på en enhörning? Sen dansar hon helt plötsligt med två araber. Ja förstår inte riktigt konceptet? Man behöver inte vara hjärnkirurg för att sätta ihop en lyckad musikvideo.

Nu mår ja illa

Ung och dum

Det är ingen nyhet att 80-talisterna är de nya 60-talisterna. De flyttar ihop i tidig ålder, förlovar sig och skaffar barn innan de fyllt 25. Nu påstår jag inte att det är något fel med det. Man gör som man vill så länge det är det man verkligen vill göra. Grattis om ni är lyckliga liksom. Jag skulle nästan vilja påstå att jag avundas er ibland. Detta för att jag inte ens är i närheten av att våga ta det steget ni gjort och är osäker på om det kommer ske på ett bra tag.

Därför är jag dum. Feg. Rädd. Fjantig eller rent utav löjlig. Jag vänder på dojan innan jag ens gett det en chans. Sen finns det ju den där speciella mänskan som man aldrig kommer glömma. Den där typen som krypit in under skinnet på en och försvinner inte. Ibland känns det som om ja spottat på den där underbara mänskan rakt i ansiktet. För jag har blivit erbjuden ett liv på silverfat. Men nej nej. Min egen inskränkhet stoppar mej varje gång.

När försvinner dumheten?

RSS 2.0