Leave kungen aloooneeee!

Klassiskt Chris Crocker citat men så fåre bli.

Ja förstår att journalister har ett liv de måste försörja genom att skriva artiklar om skit hit och dit. Men att smutskasta kungen HELA JÄVLA TIDEN?! Kan ni inte bara lägga av? Mänskan har under hela sitt liv varit en offentlig person för Sverige och även utanför Sveriges gränser. Är det egentligen någon som kan sätta sig in i det? att människor nästan vet allt om en? Om man gör ETT ENDA MÄNSKLIGT MISSTAG blir det debatter kring att han måste abdikera eller liknande?

Ja är nästan säker på att ALLA människor har skelett i garderob, så vad gör det så oetiskt att vår kung har det? OM han nu har det? Om han nu var på strippklubb när han var ung som det så mkt pratas om, vad fan gör det egentligen? Inom svensexor är det ett traditionellt tema att fulla män går och ser på nakna kvennor som så äckligt gnider sitt fett mot strippstångar. Varför är det OKEJ?

Varför skriver ni inte om alla de intäkter kungaparet faktiskt drar in för Sverige? Om alla de BRA saker dem gjort för vårt land? Nej nej, inom Sverige fokuserar man på att gräva fram skit om allt och alla. SÅ JÄVLA TRAGISKT!


rojalist javisst!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0