Sluta skapa nya kanaler!

Kanal 1,2,3,4, 4+,5,6,8,9,10,11 Canal+ Tv1000 och annan jävla skit som finns idag. Min fråga är enkel. VARFÖR? Är det meningen att livet ska gå ut på att sitta framför dumburken hela tiden eller? Inte undra på att människor är lata och låter livet passera förbi när det alltid ska finnas program som passar en nu för tiden.

Ja var barnvakt för ett tag sedan. Då roade sig ungarna med Iphone, playstation3, wii, dataspel, filmer och andra elektroniska inomhus aktivieter. Inte undra på att dagens barn ser ut som bleka lik när det enda dom gör är att sitta inne och jäsa framför all jävla "utvecklad teknologi som gör livet lättare". ÅT HELVETE MED DET!

Vad hände med att faktiskt sätta på sig ett par skor och gå ut och LEKA? Vet barn vad LEKA är eller hur man använder fantasin? Köp en jävla boll till ungarna och be dem "go nuts". Eller presentera dem för naturen. Du vet sån där grön sak man bl.a kan kalla skog? Där finns möjligheter för alla typer av fantasifulla lekar. Det finns även sånt som kallas sport. Genom sport får man kamrater och erbjuds möjligheter att utveckla egenskaper som faktiskt gynnar en i framtiden.

Jag menar inte att allt ska förbjudas, men snälla snälla snälla. Stäng av TV:n och datorn och se till att balansera livet med lite annan aktivitet som inte resulterar i att du blir en jävla soffpotatis!

Tack för mej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0